➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
+21
the padishah
Zara C.
Valerio
asha sali
doom;;
Jack of All Trades
celeste;
Alisha.
Freya
-dark temptress
frigg.
Helios.
levi hansen
tracy ⋑
apollo.
aphrodite;
Teagan A.
◥ hádēs
The Sultan.
The Titan
the poisonmaker.
25 posters
- the padishahβασιλιάς
- Брой мнения : 493
Re: ➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
Чет Юли 11, 2019 1:18 am
Arachne написа:През годините наблюдавах хората и се учех на "Антропоцентризъм" и по-конкретно женската нужда да бъдат център на света само с един поглед. Какво искат и какво не, да правилно, и те не знаят. Затова на повечето трябва да им се казва по един леко заобиколен начин, за да си помислят, че е тяхна идея.the padishah написа:Е, ако действително можеш да отговориш на въпроса "за какво мечтаят жените", ще призная, че си специална.
Не мисля, че дори самите жени имат отговор.
Например, ако Вие кажете, че някоя не може да направи нещо, нейното чувство на превъзходство ще се обади и тя ще го направи. Колкото и абсурдно да е това нещо. Всичко опира до четкане на егото и леко гъделичкане на тяхната човечност.
Миличка, ако говорим за его, мъжете сме първенци. Никоя жена не може да си го мери с нас (егото, нали).
- sunrise ▲ελοτ
- Брой мнения : 80
Чет Юли 11, 2019 1:18 am
*лед полазва по стените*
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Чет Юли 11, 2019 1:19 am
Е и това е така, но все пак се замислете и пробвате моя подход. Ще се учудите колко плячка ще хванете.the padishah написа:Миличка, ако говорим за его, мъжете сме първенци. Никоя жена не може да си го мери с нас (егото, нали).
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:21 am
Alisha. написа:Ее че лошо ли е?the padishah написа:Защо ли? Защото когото пипнеш, все се влюбва в теб. Не искам и това е.
Не знам дали е лошо, но със сигурност е много лесно. Ще ме лишиш от всякакви отговорности и ще се превърнеш в единствената ми грижа.
Но се боя, че това няма да те удовлетвори особено. Имаш си достатъчно роби, не ти трябва още един такъв.
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:22 am
sunrise ▲ написа:*лед полазва по стените*
*електрически импулси пробягват по леда*
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:22 am
Arachne написа:Е и това е така, но все пак се замислете и пробвате моя подход. Ще се учудите колко плячка ще хванете.the padishah написа:Миличка, ако говорим за его, мъжете сме първенци. Никоя жена не може да си го мери с нас (егото, нали).
Можем да говорим за плячка, ако вляза в ролята на хищник. Аз на такъв ли ти приличам?
- Alisha.βασιλιάς
- Брой мнения : 470
Чет Юли 11, 2019 1:23 am
Аз не искам да си ми робthe padishah написа:Alisha. написа:
Ее че лошо ли е?
Не знам дали е лошо, но със сигурност е много лесно. Ще ме лишиш от всякакви отговорности и ще се превърнеш в единствената ми грижа.
Но се боя, че това няма да те удовлетвори особено. Имаш си достатъчно роби, не ти трябва още един такъв.
А приятелче
- Arachneδημιούργημα
Чет Юли 11, 2019 1:24 am
Честно ли? На много опасен хищник!the padishah написа:Можем да говорим за плячка, ако вляза в ролята на хищник. Аз на такъв ли ти приличам?
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:26 am
Alisha. написа:Аз не искам да си ми робthe padishah написа:Alisha. написа:
Ее че лошо ли е?
А приятелче
Добре, Махарани, прибери тигърските нокти и всичко ще бъде наред.
- sunrise ▲ελοτ
Чет Юли 11, 2019 1:26 am
хъм, така ли ще играем?the padishah написа:sunrise ▲ написа:*лед полазва по стените*
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:27 am
sunrise ▲ написа:хъм, така ли ще играем?the padishah написа:sunrise ▲ написа:*лед полазва по стените*
Ти си по игричките, аз само диктувам правилата. Забрави ли?
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:27 am
Arachne написа:Честно ли? На много опасен хищник!the padishah написа:Можем да говорим за плячка, ако вляза в ролята на хищник. Аз на такъв ли ти приличам?
Станал съм предсказуем явно.
- Arachneδημιούργημα
Чет Юли 11, 2019 1:29 am
Хмм, не бих казала. Приемете го така, срещу Вас стои друг хищник. Ние се надушваме и знаем да не си влизаме в територията.the padishah написа:Станал съм предсказуем явно.
- Alisha.βασιλιάς
- Брой мнения : 470
Чет Юли 11, 2019 1:30 am
the padishah написа:Alisha. написа:
Аз не искам да си ми роб
А приятелче
Добре, Махарани, прибери тигърските нокти и всичко ще бъде наред.
- sunrise ▲ελοτ
Чет Юли 11, 2019 1:31 am
Ама ряазбира се, колко неуважитело от моя страна да пропусна тази подробност. Съжалявам. Нещо друго да наредите?the padishah написа:sunrise ▲ написа:
хъм, така ли ще играем?
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:33 am
Arachne написа:Хмм, не бих казала. Приемете го така, срещу Вас стои друг хищник. Ние се надушваме и знаем да не си влизаме в територията.the padishah написа:Станал съм предсказуем явно.
Добре казано, паяче. След като изяснихме това, мисля, че ще ти дам кредит на доверие.
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:34 am
sunrise ▲ написа:Ама ряазбира се, колко неуважитело от моя страна да пропусна тази подробност. Съжалявам. Нещо друго да наредите?the padishah написа:sunrise ▲ написа:
хъм, така ли ще играем?
Не ми харесва иронията.
Тази вечер си особено студена.
- Arachneδημιούργημα
Чет Юли 11, 2019 1:35 am
Стига ми и да не убивате осем-краките ми дружки. А и дори капка доверие се спечелва, не се дава.the padishah написа:Добре казано, паяче. След като изяснихме това, мисля, че ще ти дам кредит на доверие.
- sunrise ▲ελοτ
Чет Юли 11, 2019 1:36 am
Струва ви се. Студена съм като всяка друга вечер. Ниските температури притесняват ли ви?the padishah написа:sunrise ▲ написа:
Ама ряазбира се, колко неуважитело от моя страна да пропусна тази подробност. Съжалявам. Нещо друго да наредите?
Не ми харесва иронията.
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:37 am
sunrise ▲ написа:Струва ви се. Студена съм като всяка друга вечер. Ниските температури притесняват ли ви?the padishah написа:sunrise ▲ написа:
Ама ряазбира се, колко неуважитело от моя страна да пропусна тази подробност. Съжалявам. Нещо друго да наредите?
Не ми харесва иронията.
Изглеждам ли притеснен? От каквото и да било?
- sunrise ▲ελοτ
Чет Юли 11, 2019 1:40 am
Всеки човек се притеснява от нещо. Дори един властен падишах със завидна сила в ръцете си, също би се притеснил.the padishah написа:sunrise ▲ написа:
Струва ви се. Студена съм като всяка друга вечер. Ниските температури притесняват ли ви?
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:45 am
sunrise ▲ написа:Всеки човек се притеснява от нещо. Дори един властен падишах със завидна сила в ръцете си, също би се притеснил.the padishah написа:sunrise ▲ написа:
Струва ви се. Студена съм като всяка друга вечер. Ниските температури притесняват ли ви?
Интересна теория. На практика нещата стоят по малко по-различен начин.
Освен това предпочитам да се фокусирам върху онова, което не ми е в ръцете, за да успея да си го взема.
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:49 am
Arachne написа:Стига ми и да не убивате осем-краките ми дружки. А и дори капка доверие се спечелва, не се дава.the padishah написа:Добре казано, паяче. След като изяснихме това, мисля, че ще ти дам кредит на доверие.
Затова го наричат "кредит".
Стига осемкраките ти дружки да не застават под краката ми...
- sunrise ▲ελοτ
Чет Юли 11, 2019 1:52 am
Над какво сте се фокусирал сега? Като ваш илот би трябвало да ви помагам да постигате целите си.the padishah написа:sunrise ▲ написа:
Всеки човек се притеснява от нещо. Дори един властен падишах със завидна сила в ръцете си, също би се притеснил.
Освен това предпочитам да се фокусирам върху онова, което не ми е в ръцете, за да успея да си го взема.
- the padishahβασιλιάς
Чет Юли 11, 2019 1:52 am
sunrise ▲ написа:Над какво сте се фокусирал сега? Като ваш илот би трябвало да ви помагам да постигате целите си.the padishah написа:sunrise ▲ написа:
Всеки човек се притеснява от нещо. Дори един властен падишах със завидна сила в ръцете си, също би се притеснил.
Моя ли си вече? Виж, това би означавало една цел по-малко.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите