- Alisha.βασιλιάς
- Брой мнения : 470
Catch Me If You Can
Съб Юли 06, 2019 8:28 pm
Алиша беше тръгнала на пътешествие с една нейна приятелка. Да, обичаше да пътува. Затова използваше всеки удобен случай да забегне нанякъде и да се позабавлява. Този път за своя дестинация бе избрала Париж. Хубав град, не можеше да отрече. Но нямаше по-хубаво място от Делхи - това беше сигурно.
Докато се разхождаха с Ема (приятелката й), решиха да седнах в едно кафене, за да пият нещо охлаждащо. Алиша хвърли един поглед наоколо и забеляза, че е пълно с плячки. Момчетата си ги биваше. В този момент осъзна, че ще си намери забавление за вечерта.
Видя, че един хубавец се е запътил към тоалетната и реши да го последва:
- Ема, отивам до тоалетната, след малко се връщам - каза тя и изчезна от погледа на приятелката си.
Естествено, тоалетните бяха разделени, но мивките, за щастие, едни. Причака плячката си там. Беше се обърнала с лице към огледалото, когато зърна в него, че зад нея е василевса на Париж.
- По дяволите, този какво търси тук, ще развали всичко.- помисли си тя.
Вкара лека усмивка и го поздрави:
- Каква приятна изненада
В този миг забеляза фигурата на хубавеца, която се отдалечаваше от тях.
- Ще си платиш за това - каза Алиша и му посочи затварящата се врата зад тях.
Докато се разхождаха с Ема (приятелката й), решиха да седнах в едно кафене, за да пият нещо охлаждащо. Алиша хвърли един поглед наоколо и забеляза, че е пълно с плячки. Момчетата си ги биваше. В този момент осъзна, че ще си намери забавление за вечерта.
Видя, че един хубавец се е запътил към тоалетната и реши да го последва:
- Ема, отивам до тоалетната, след малко се връщам - каза тя и изчезна от погледа на приятелката си.
Естествено, тоалетните бяха разделени, но мивките, за щастие, едни. Причака плячката си там. Беше се обърнала с лице към огледалото, когато зърна в него, че зад нея е василевса на Париж.
- По дяволите, този какво търси тук, ще развали всичко.- помисли си тя.
Вкара лека усмивка и го поздрави:
- Каква приятна изненада
В този миг забеляза фигурата на хубавеца, която се отдалечаваше от тях.
- Ще си платиш за това - каза Алиша и му посочи затварящата се врата зад тях.
- the poisonmaker.βασιλιάς
- Брой мнения : 431
Re: Catch Me If You Can
Нед Юли 07, 2019 10:12 am
Намираше се в шах. От месеци обещаваше на Трейси, че ще я заведе за рокли в Париж, но мизантропията му все го отказваше. Хващаше го за ръкава онова чувство на задушлива паника всеки път, щом му се наложеше да напусне, закътаната, между вечно зелена, кедрова гора и безконечни редове лози, малка винарна.
Но пък беше човек, който си спазва обещанията и искаше да си остане такъв в очите на всички, най-вече в тези на музата, затова двамата се качиха в невзрачният седан, а Роко с големи, тъжни очи гледаше как колата се отдалечава по черния път.
Когато пристигнаха в Париж, Дионис разбра колко голяма грешка бе направил. Градът беше гъчкан с туристи, а жегата беше непоносима. Той пусна Терпсихора по магазините на търговската улица с кредитната си карта, а самият той се скри под тентата на едно кафе.
Изпи една отчайващо сладка лимоната и реши да се напръска с вода, защото щеше да получи топлинен удар.
Дори в тоалетните беше навалица и той побърза да се изнесе, но уви, там вече срещна нелицеприятната, тъмнокоса изненада в лицето на Василеата на Делхи.
- Какво, ще ме накараш да се влюбя ли? - отвърна той леко иронично, преди да пусне вратата пред носа й, докато излизаха.
Но пък беше човек, който си спазва обещанията и искаше да си остане такъв в очите на всички, най-вече в тези на музата, затова двамата се качиха в невзрачният седан, а Роко с големи, тъжни очи гледаше как колата се отдалечава по черния път.
Когато пристигнаха в Париж, Дионис разбра колко голяма грешка бе направил. Градът беше гъчкан с туристи, а жегата беше непоносима. Той пусна Терпсихора по магазините на търговската улица с кредитната си карта, а самият той се скри под тентата на едно кафе.
Изпи една отчайващо сладка лимоната и реши да се напръска с вода, защото щеше да получи топлинен удар.
Дори в тоалетните беше навалица и той побърза да се изнесе, но уви, там вече срещна нелицеприятната, тъмнокоса изненада в лицето на Василеата на Делхи.
- Какво, ще ме накараш да се влюбя ли? - отвърна той леко иронично, преди да пусне вратата пред носа й, докато излизаха.
- Alisha.βασιλιάς
Нед Юли 07, 2019 11:36 am
- Ти сам ще се влюбиш, изчадие такова - каза тя.
Когато се върнаха в кафето, Алиша не спираше да се оглежда за ония красавец от преди малко, но не го виждаше никъде.
- Ти си виновен, сега ти ще трябва да ми намериш забавление за вечерта, господине - каза тя и ощипа Ди по слабините.
Когато се върнаха в кафето, Алиша не спираше да се оглежда за ония красавец от преди малко, но не го виждаше никъде.
- Ти си виновен, сега ти ще трябва да ми намериш забавление за вечерта, господине - каза тя и ощипа Ди по слабините.
Нед Юли 07, 2019 11:46 am
Уау! Уау, наистина. Дионис дори не очакваше, че тя ще му проговори, а сега даже му нанасяше обиди. За някой толкова пасивен, явно имаше доста врагове, за които не знаеше. Все пак, не се впечатли от епитета й, беше чувал какво ли не по свой адрес още в детството си и си бе изградил добра броня от себелюбие.
- Ние сме едни и същи... - отговори и той и побърза да се върне при лимонадата си. Колкото и отвратително сладка да беше, предпочиташе нея, пред конфронтациите.
- Първо, не ти дължа нищо. Второ, нали си жрица на любовта, трябва да си много по-мила. Трето, това е сексуален тормоз. И четвърто, може да не мога да те отровя, но мога хубавичко да те задуша, така, че се махни от пътя ми.
- Ние сме едни и същи... - отговори и той и побърза да се върне при лимонадата си. Колкото и отвратително сладка да беше, предпочиташе нея, пред конфронтациите.
- Първо, не ти дължа нищо. Второ, нали си жрица на любовта, трябва да си много по-мила. Трето, това е сексуален тормоз. И четвърто, може да не мога да те отровя, но мога хубавичко да те задуша, така, че се махни от пътя ми.
- Alisha.βασιλιάς
Нед Юли 07, 2019 12:06 pm
Дионис наистина беше много груб. Алиша никога не го е харесвала и много обичаше да се дразни с него по всякакъв начин. Щеше да я души? Сексуален тормоз? Моля? Видно беше, че днес не си беше пил хапчетата, беше груб и агресивен. Доколкото го познаваше това не беше в негов стил.
Алиша не можа да остави нещата така и го придружи до мястото му, където го очакваше чаша лимонада.
- Ей, какво си мислиш, че правиш? Кого ще душиш, кого ще тровиш? - виковете й бяха толкова силни, че всички впериха поглед в тях.
- Али? - гласът на Ема се чу из тълпата.
- Стой там, Ема - каза Алиша
Алиша не искаше да всява повече смут в кафето, затова придърпа Дионис към себе си и му прошепна на ухото:
- Рано или късно ще се придадеш и ще се озовеш в лапите ми.
Целуна го по бузата, настъпа му леко крака и се запъти към масата си, където я очакваше Ема, която беше ококорила очите си.
Алиша не можа да остави нещата така и го придружи до мястото му, където го очакваше чаша лимонада.
- Ей, какво си мислиш, че правиш? Кого ще душиш, кого ще тровиш? - виковете й бяха толкова силни, че всички впериха поглед в тях.
- Али? - гласът на Ема се чу из тълпата.
- Стой там, Ема - каза Алиша
Алиша не искаше да всява повече смут в кафето, затова придърпа Дионис към себе си и му прошепна на ухото:
- Рано или късно ще се придадеш и ще се озовеш в лапите ми.
Целуна го по бузата, настъпа му леко крака и се запъти към масата си, където я очакваше Ема, която беше ококорила очите си.
Нед Юли 07, 2019 4:31 pm
Срещата с хора го правеше нервен. Усещането, че очите на минувачите са залепени за гърба му допълнително изостряше агорафобията. Във всеки доловен смях и дочута приказка, подозираше, че има някаква ехдност, насочена към него.
Ума ли си губеше?
Погледна към забързаната улица и видя Трейси, с нейната ярко жълта, като лале, рокля да се захласва по тоалетите на витрините. Щеше да я разстрои, ако Дионис поискаше да си тръгнат веднага.
Тогава настана тарапаната. Махарани се разкрещя и винарят изгуби самоконтрола си.
- Не ме заплашвай! Ти си имунизирана срещу моите сили, но приятелката ти не е! - тълпите се разпръснаха, видели двамата Василевси в схватка.
Трейси стоеше на няколко метра от него, зачудена дали да се приближи или не.
Ума ли си губеше?
Погледна към забързаната улица и видя Трейси, с нейната ярко жълта, като лале, рокля да се захласва по тоалетите на витрините. Щеше да я разстрои, ако Дионис поискаше да си тръгнат веднага.
Тогава настана тарапаната. Махарани се разкрещя и винарят изгуби самоконтрола си.
- Не ме заплашвай! Ти си имунизирана срещу моите сили, но приятелката ти не е! - тълпите се разпръснаха, видели двамата Василевси в схватка.
Трейси стоеше на няколко метра от него, зачудена дали да се приближи или не.
- Alisha.βασιλιάς
Нед Юли 07, 2019 5:05 pm
Щом чу заплахата от страна на Дионис, Алиша не се стърпя. Защо намесваше приятелката й. Какъв идиот.
- Използваш трети лица, а? Не можеш да се разбереш само с мен, а? Прави каквото искаш с мен, господинчо, но не намесвай нея. - гласът й беше сравнително тих и не толкова нервен.
- Довечера в 10 ела в изоставената сграда на края на града, нека не всяваме допълнителен смут у хората тук. - допълни тя и очакваше отговора му с нетърпение.
- Използваш трети лица, а? Не можеш да се разбереш само с мен, а? Прави каквото искаш с мен, господинчо, но не намесвай нея. - гласът й беше сравнително тих и не толкова нервен.
- Довечера в 10 ела в изоставената сграда на края на града, нека не всяваме допълнителен смут у хората тук. - допълни тя и очакваше отговора му с нетърпение.
Нед Юли 07, 2019 5:37 pm
- Тогава престани да се заяждаш. Дръж си езика зад зъбите, когато си на моя територия, иначе някой ще подстрада. - поведението му не бе типичното за него. Дионис беше кротък, спокоен човек, който практикуваше медитация в тъмната си стая в отдалечената изба. Тази жена, обаче, го изкарваше извън всичките му граници.
- Няма да дойда, нито ще се съревновавам с теб. Нарушаваш договора си и няма да се замисля следващия пък, когато се опиташ да ме провокираш.
- Няма да дойда, нито ще се съревновавам с теб. Нарушаваш договора си и няма да се замисля следващия пък, когато се опиташ да ме провокираш.
- Alisha.βασιλιάς
Пон Юли 08, 2019 11:27 am
- Тръпки ме побиха. Много ме е страх от теб, господинчо. Хаха, не ставай смешен, Дионис. - каза Али.
Всъщност, тя не искаше да има спречквания с колегите си, но Дионис сякаш си го търсеше. Беше някак различен. Обикновено майтапите на Алиша му се нравиха, но днес той повдигна от мухата слон и Али се чудеше каква е причината за това. Затова реши да го провокира, за да го накара да се срещнат вечерта в изоставената сграда и там да разбере всичко.
- Няма да дойдеш? Добре. Така си и помислих. Страхливец си. Какво мога да очаквам от теб - нищо.
Пон Юли 08, 2019 2:03 pm
- Ако исках да те е страх, приятелката ти щеше да е мъртва. - изсъска той. Не можеше да се познае. Беше неволен наблюдател на тялото си отвътре. Като марионетка със съзнание, чиито конци кукловодът лукаво прехвърля.
- Обратната ти психология може да работи на някое хлапе, но не и на мен. Приятен ден, Алиша.
- Обратната ти психология може да работи на някое хлапе, но не и на мен. Приятен ден, Алиша.
- Alisha.βασιλιάς
Пон Юли 08, 2019 2:22 pm
- Ще се видим много скоро, не се съмнявай в това. - продума Алиша.
Всъщност нямаше желание да го вижда повече, но нямаше и да остави нещата така.
Всъщност нямаше желание да го вижда повече, но нямаше и да остави нещата така.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите