➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
+17
Teagan A.
.persephone
celeste;
Helios.
aphrodite;
doom;;
sunrise ▲
Sarah.
◥ hádēs
The Sultan.
Alisha.
the poisonmaker.
apollo.
The Titan
Arachne
tracy ⋑
the padishah
21 posters
- NaNa
- Брой мнения : 52
Re: ➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
Пон Юли 15, 2019 4:22 pm
За теб ще се разболея.. искам да ти правя компания както си му е ред!Ethan M. написа:Е ти уби романтиката на деня.NaNa написа:
+1 съгласие /без бронхопневмонията
Бързо да оздравяваш! <3
- Ethan M.δημιούργημα
- Брой мнения : 61
Пон Юли 15, 2019 4:23 pm
Добре. Ще те чакам. Само я кажи, единствено компания ли ще ми правиш?NaNa написа:За теб ще се разболея.. искам да ти правя компания както си му е ред!Ethan M. написа:
Е ти уби романтиката на деня.
Бързо да оздравяваш! <3
Благодаря, ма то остана само кашлица, събуждаща се като почна да се смея, демек постоянно.
- NaNa
Пон Юли 15, 2019 4:25 pm
Ми то май за друго не ставам.. освен да вдигам и нервите ;д
Много е неприятно, идвам да ти правя чайчета !
- Ethan M.δημιούργημα
Пон Юли 15, 2019 4:27 pm
Защо да не ставаш? А и моите нерви не са толкова лесни за вдигане. Нищо, което една дръпка да не оправи.NaNa написа:Ми то май за друго не ставам.. освен да вдигам и нервите ;д
Поне не ме е яд за времето, щото е също толкова скапано като здравето ми.
- the padishahβασιλιάς
- Брой мнения : 493
Пон Юли 15, 2019 4:27 pm
Ще станете твърде много жените, които владеят умението да се разхождат по мъжките нерви.
- NaNa
Пон Юли 15, 2019 4:32 pm
Първата съставка, като ни създават е тази..the padishah написа:Ще станете твърде много жените, които владеят умението да се разхождат по мъжките нерви.
- Alisha.βασιλιάς
- Брой мнения : 470
Пон Юли 15, 2019 4:33 pm
Само аз не се разхождам там, нали?the padishah написа:Ще станете твърде много жените, които владеят умението да се разхождат по мъжките нерви.
Предпочитам боса по пясъка
- NaNa
Пон Юли 15, 2019 4:34 pm
Значи ме наемаш за "Разхождаща по нервите" ? ;дEthan M. написа:Защо да не ставаш? А и моите нерви не са толкова лесни за вдигане. Нищо, което една дръпка да не оправи.NaNa написа:Ми то май за друго не ставам.. освен да вдигам и нервите ;д
Поне не ме е яд за времето, щото е също толкова скапано като здравето ми.
Хаха, чудно е! Направо жадувах за такова време. Изгорях като тираджия, направо ме е срам. Сега поне си крия "тена" ;д
- Ethan M.δημιούργημα
Пон Юли 15, 2019 4:36 pm
Най-много да ти се изчерпат идеите за дразнене. Посещавам интернет курсовете на вуду шаман - монах прекарал 10 години в Шри Ланка да търси спокойствие на тялото и ума. Колко действа, само Съдбата си знае, ама според него щом някой те ядоса, два шота, една умствена майна и всичко е тип топ.NaNa написа:Значи ме наемаш за "Разхождаща по нервите" ? ;д
Хаха, чудно е! Направо жадувах за такова време. Изгорях като тираджия, направо ме е срам. Сега поне си крия "тена" ;д
Е браво, защо така си се подредила?
- Ethan M.δημιούργημα
Пон Юли 15, 2019 4:37 pm
Ела в Англия. Пясък колко искаш. С камъчета е малко и като стъпиш се режеш, ама пак е нещо.Alisha. написа:Предпочитам боса по пясъка
- Alisha.βασιλιάς
Пон Юли 15, 2019 4:40 pm
Хаха, мерси, ама си имам предостатъчноEthan M. написа:Ела в Англия. Пясък колко искаш. С камъчета е малко и като стъпиш се режеш, ама пак е нещо.Alisha. написа:Предпочитам боса по пясъка
- Ethan M.δημιούργημα
А тъкмо бях решил да ти ставам роб. Ама шанс.Alisha. написа:Хаха, мерси, ама си имам предостатъчно
- the padishahβασιλιάς
Ethan M. написа:Ела в Англия. Пясък колко искаш. С камъчета е малко и като стъпиш се режеш, ама пак е нещо.Alisha. написа:Предпочитам боса по пясъка
Тя в Анталия иска, ти къде я прати.
- the padishahβασιλιάς
Пон Юли 15, 2019 4:42 pm
NaNa написа:Първата съставка, като ни създават е тази..the padishah написа:Ще станете твърде много жените, които владеят умението да се разхождат по мъжките нерви.
Затова после ви трябва основен ремонт.
- NaNa
Боже! ИСКАМ И АЗ!!!! иначе пък не е сбъркал, може и 4 големи водки, действаEthan M. написа:Най-много да ти се изчерпат идеите за дразнене. Посещавам интернет курсовете на вуду шаман - монах прекарал 10 години в Шри Ланка да търси спокойствие на тялото и ума. Колко действа, само Съдбата си знае, ама според него щом някой те ядоса, два шота, една умствена майна и всичко е тип топ.NaNa написа:Значи ме наемаш за "Разхождаща по нервите" ? ;д
Е браво, защо така си се подредила?
За да стигна до работа правя по 2 км на отиване и на връщане.. ;д И буквално ходя насред нищото, ако искаш сянка има една табела под която да се криеш ;д
- Alisha.βασιλιάς
А, след дъжд качулкаEthan M. написа:А тъкмо бях решил да ти ставам роб. Ама шанс.Alisha. написа:Хаха, мерси, ама си имам предостатъчно
Не те ща вече тебе
- Ethan M.δημιούργημα
Пон Юли 15, 2019 4:43 pm
Много умен човек е. Ама като го хванеш в стажантките страшно!NaNa написа:Боже! ИСКАМ И АЗ!!!! иначе пък не е сбъркал, може и 4 големи водки, действа
За да стигна до работа правя по 2 км на отиване и на връщане.. ;д И буквално ходя насред нищото, ако искаш сянка има една табела под която да се криеш ;д
Е т'ва е много гадно. Чадър? Нещо такова?
- Alisha.βασιλιάς
Пон Юли 15, 2019 4:44 pm
Ще ме приемеш ли?the padishah написа:Ethan M. написа:
Ела в Англия. Пясък колко искаш. С камъчета е малко и като стъпиш се режеш, ама пак е нещо.
- Ethan M.δημιούργημα
Пон Юли 15, 2019 4:45 pm
Това жените сте много странни изчадия. Не може да ви се схване логиката.Alisha. написа:А, след дъжд качулкаEthan M. написа:
А тъкмо бях решил да ти ставам роб. Ама шанс.
Не те ща вече тебе
- Ethan M.δημιούργημα
Пон Юли 15, 2019 4:46 pm
Е първо да видим дали ще се навие на гадното, пък после можеше да я заведа в някой хотел на Мароко. Ама изпусна, горката. Стара мома с лъжлива любов ще си остане.the padishah написа:Ethan M. написа:
Ела в Англия. Пясък колко искаш. С камъчета е малко и като стъпиш се режеш, ама пак е нещо.
- the padishahβασιλιάς
Пон Юли 15, 2019 4:50 pm
Alisha. написа:Ще ме приемеш ли?the padishah написа:Ethan M. написа:
Заповядай, обичам гости. Даже може лично да те разведа.
- the padishahβασιλιάς
Пон Юли 15, 2019 4:53 pm
Ethan M. написа:Е първо да видим дали ще се навие на гадното, пък после можеше да я заведа в някой хотел на Мароко. Ама изпусна, горката. Стара мома с лъжлива любов ще си остане.the padishah написа:Ethan M. написа:
Ау, в Мароко, ама ти знаеш ли, че там един колега може да я приюти?
- Alisha.βασιλιάς
Пон Юли 15, 2019 4:55 pm
Много ще се радвамthe padishah написа:Alisha. написа:
Ще ме приемеш ли?
Заповядай, обичам гости. Даже може лично да те разведа.
- Alisha.βασιλιάς
Пон Юли 15, 2019 4:55 pm
Я млък!Ethan M. написа:Е първо да видим дали ще се навие на гадното, пък после можеше да я заведа в някой хотел на Мароко. Ама изпусна, горката. Стара мома с лъжлива любов ще си остане.the padishah написа:
- Ethan M.δημιούργημα
Пон Юли 15, 2019 4:56 pm
Да бе, лично му писах историята и на него. Ама много бързо ме дръпнаха на Земята та не успях да я довърша. А мислех да е по-добра и от "Здрач".the padishah написа:Ethan M. написа:
Е първо да видим дали ще се навие на гадното, пък после можеше да я заведа в някой хотел на Мароко. Ама изпусна, горката. Стара мома с лъжлива любов ще си остане.
Ау, в Мароко, ама ти знаеш ли, че там един колега може да я приюти?
Иначе ние я водим там с вързани ръце, качулка на главата, може направо в чувал и му я пускаме на мароканеца в килим като Клеопатра.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите