↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
+20
Sarah.
The Titan
aphrodite;
Chaya.
M. W.
the poisonmaker.
The Sultan.
him.
Key
celeste;
Teagan A.
Ethan M.
doom;;
tracy ⋑
the padishah
artemis-
NaNa
Helios.
Arachne
Alisha.
24 posters
- artemis-θεός
- Брой мнения : 45
Re: ↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
Сря Юли 17, 2019 10:09 pm
Ойй, че си ми сладичкаааArachne написа:Недей така. Ще съм до теб, когато няма никой друг.artemis- написа:Останах самичко
- Ethan M.δημιούργημα
- Брой мнения : 61
Сря Юли 17, 2019 10:10 pm
Пречка, която само с една молба ще се разкара. Само да си върна силите и света ще ти дам, ама сега съм смотан емпат. Не ѝ ако иска да има хубаво бъдеще и прекрасен живот!Teagan A. написа:Аз помагам наEthan M. написа:
Може, може. Ама сигурна ли си, че искаш да помогнеш на женичката на оня русокосия? В смисъл, знам, че са заедно, ама все пак. И не бой се, ще имаш подкрепата на друг персонаж там. По-подходящ за терена.любимияХадес, жена му е просто пречка в картинката, ама ще си затворя очите. Хмм, само да не се окаже враг, тази помощ.
- Teagan A.δημιούργημα
- Брой мнения : 231
Сря Юли 17, 2019 10:11 pm
Къде беше до сега, братко мой? ;ддEthan M. написа:Пречка, която само с една молба ще се разкара. Само да си върна силите и света ще ти дам, ама сега съм смотан емпат. Не ѝ ако иска да има хубаво бъдеще и прекрасен живот!Teagan A. написа:
Аз помагам налюбимияХадес, жена му е просто пречка в картинката, ама ще си затворя очите. Хмм, само да не се окаже враг, тази помощ.
Хмм, това звучи добре.
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Сря Юли 17, 2019 10:11 pm
Ами .. харесвам Луната, харесвам и дивите животни. + имаме нещо общо / което ще се съобщи на ЛС ако искате да разберете какво е /. Та просто няма как да липсва подкрепа.artemis- написа:Ойй, че си ми сладичкаааArachne написа:
Недей така. Ще съм до теб, когато няма никой друг.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:12 pm
Криех се в съседната сграда.Teagan A. написа:Къде беше до сега, братко мой? ;ддEthan M. написа:
Пречка, която само с една молба ще се разкара. Само да си върна силите и света ще ти дам, ама сега съм смотан емпат. Не ѝ ако иска да има хубаво бъдеще и прекрасен живот!
Хмм, това звучи добре.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:15 pm
Ще ти дойда неканена на гости накрая.Ethan M. написа:Криех се в съседната сграда.Teagan A. написа:
Къде беше до сега, братко мой? ;дд
Хмм, това звучи добре.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:16 pm
Ама ела. Няма да те изпъдя. Въпрос е дали ще ме познаеш. Не е като досега да съм имал тяло та да си пием заедно кафето.Teagan A. написа:Ще ти дойда неканена на гости накрая.Ethan M. написа:
Криех се в съседната сграда.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:19 pm
По миризмата ще те позная, колкото и налудничаво да звучи ;ддEthan M. написа:Ама ела. Няма да те изпъдя. Въпрос е дали ще ме познаеш. Не е като досега да съм имал тяло та да си пием заедно кафето.Teagan A. написа:
Ще ти дойда неканена на гости накрая.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:22 pm
О да, смеска от сяра, никотин и алкохол = смърт. Тая ще познаеш, нали?Teagan A. написа:По миризмата ще те позная, колкото и налудничаво да звучи ;ддEthan M. написа:
Ама ела. Няма да те изпъдя. Въпрос е дали ще ме познаеш. Не е като досега да съм имал тяло та да си пием заедно кафето.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:24 pm
Често я надушвам, няма как да ми убегне.Ethan M. написа:О да, смеска от сяра, никотин и алкохол = смърт. Тая ще познаеш, нали?Teagan A. написа:
По миризмата ще те позная, колкото и налудничаво да звучи ;дд
- the padishahβασιλιάς
- Брой мнения : 493
Сря Юли 17, 2019 10:26 pm
Атропос, сестрите ти ли ще идват скоро?
- Alisha.βασιλιάς
- Брой мнения : 470
Сря Юли 17, 2019 10:27 pm
Падишахе, ти сега ядосан ли си ми
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:29 pm
Отиде спокойствието сутрин в банята. Отиде мястото за дрехите на простора. Дойде мъката да ги търпя в онзи прекрасен момент от месеца. Пък и котката. Края е това.
@ Сестричке, ти от мен я научи. Забрави ли славните дни, когато ти шепнех на ушенце кой да кръцнеш с ножичките си?
@ Сестричке, ти от мен я научи. Забрави ли славните дни, когато ти шепнех на ушенце кой да кръцнеш с ножичките си?
- the padishahβασιλιάς
Сря Юли 17, 2019 10:29 pm
Alisha. написа:Падишахе, ти сега ядосан ли си ми
Не, аз съм доста спокоен човек.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:45 pm
Да, в пълния си блясък. (о///3///о)the padishah написа:Атропос, сестрите ти ли ще идват скоро?
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:47 pm
О, моля те! Ние сме прекрасни винаги! И да не съм чула лоша дума по адрес на Никта, че ще я пусна в леглото ти, когато е гладна и ядосана.Ethan M. написа: Отиде спокойствието сутрин в банята. Отиде мястото за дрехите на простора. Дойде мъката да ги търпя в онзи прекрасен момент от месеца. Пък и котката. Края е това.
Имам слонска памет, скъпи братко, не забравям лесно.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:50 pm
Тая котка ме обича, мога да ти кажа. Сигурно ако ми я пуснеш ще се свие при мен и ще съска като се приближите. Ама то като съм толкова очарователен.Teagan A. написа:О, моля те! Ние сме прекрасни винаги! И да не съм чула лоша дума по адрес на Никта, че ще я пусна в леглото ти, когато е гладна и ядосана.
И добре, няма да има лоши думи, само лоши помисли. Я кажи, сега като съм в човешко тяло имам ли шанс за една среща с теб?
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:54 pm
Не забравяй, че котката е женска, пък ние от солидарност се поддържаме.Ethan M. написа:Тая котка ме обича, мога да ти кажа. Сигурно ако ми я пуснеш ще се свие при мен и ще съска като се приближите. Ама то като съм толкова очарователен.Teagan A. написа:О, моля те! Ние сме прекрасни винаги! И да не съм чула лоша дума по адрес на Никта, че ще я пусна в леглото ти, когато е гладна и ядосана.
И добре, няма да има лоши думи, само лоши помисли. Я кажи, сега като съм в човешко тяло имам ли шанс за една среща с теб?
Ох, нали си единственият петел в кокошкарника, ще те удостоя с аудиенция.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:56 pm
Във войната и любовта няма място за солидарност, мила.Teagan A. написа:Не забравяй, че котката е женска, пък ние от солидарност се поддържаме.
Ще те заведа да видиш подземния свят на Лондон, където ще се смеем на простите хора и техните жалки животи.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 10:57 pm
Кажи го на котката ;ддEthan M. написа:Във войната и любовта няма място за солидарност, мила.Teagan A. написа:Не забравяй, че котката е женска, пък ние от солидарност се поддържаме.
Ще те заведа да видиш подземния свят на Лондон, където ще се смеем на простите хора и техните жалки животи.
Звучи като разходка в Дисниленд. Едвам ме нави.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 11:00 pm
За Дисниленд ... ще ти построя такъв като се върнем у дома. Въртележките ще са от костите на скапаняците, дето не си знаят мястото. А къщата на ужаси ще я направя в бонбонено розово. Само да си доволна.Teagan A. написа:Кажи го на котката ;дд
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 11:05 pm
На мен не ми трябва много, за да съм доволна, така че няма да ти опъвам излишно нервите, освен за удоволствие, разбира се.Ethan M. написа:За Дисниленд ... ще ти построя такъв като се върнем у дома. Въртележките ще са от костите на скапаняците, дето не си знаят мястото. А къщата на ужаси ще я направя в бонбонено розово. Само да си доволна.Teagan A. написа:Кажи го на котката ;дд
- the padishahβασιλιάς
Сря Юли 17, 2019 11:06 pm
Ей, не се спряхте.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 11:08 pm
Не се правете, че не Ви харесва, господин Падишах. Все още имате едно реване от Хадес да Ви връчвам.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 11:08 pm
Те пък едни нерви. Знаеш, щом системата е хризантема, всичко е тип топ.Teagan A. написа:На мен не ми трябва много, за да съм доволна, така че няма да ти опъвам излишно нервите, освен за удоволствие, разбира се.
Вини ме сега, че искам да глезя сестрите си. Това човешкото тяло има и плюсове, че най-накрая мога да съм до вас без да съм като преследвачите.
@ Падишахе - Ела и ти при нас. Зарежи за малко Истанбул.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите