↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
+20
Sarah.
The Titan
aphrodite;
Chaya.
M. W.
the poisonmaker.
The Sultan.
him.
Key
celeste;
Teagan A.
Ethan M.
doom;;
tracy ⋑
the padishah
artemis-
NaNa
Helios.
Arachne
Alisha.
24 posters
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Re: ↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
Сря Юли 17, 2019 12:52 pm
Пералнята не го ли прави това тя? В смисъл, затова са я измислили, все пак. Но не умирайте, ще е загуба за човечеството.NaNa написа:Тормоза е направен, сега остава прането само и мога да умра спокойна ;д
О, звучи много релаксиращо! Искам и аз.
Толкова релаксиращо, че ме удари на гняв. Щом почнах да броя колко различни растенията има в градината, зле е положението. Но пък уж за това работих като луда цяла година.
- apollo.θεός
- Брой мнения : 251
Сря Юли 17, 2019 12:52 pm
Добре съм, а ти?NaNa написа:Как си, красавче? Какво правиш?apollo. написа:ГоспожицееееееееееееееееNaNa написа:
Пия кафе, бачкам, гледам по онлайн магазините..
- NaNa
- Брой мнения : 52
Сря Юли 17, 2019 12:54 pm
Изненадващо много добре, да чукна на дърво и да хвърля малко сол през рамо ;ддapollo. написа:
Добре съм, а ти?
Искам и ааааз! Какво гледаш? Нуждая се от покупка ;д
- apollo.θεός
Сря Юли 17, 2019 12:55 pm
О, колко се радвам да го чуя! Обичам хора, които са добре и щастливи! И не се оплакват!NaNa написа:Изненадващо много добре, да чукна на дърво и да хвърля малко сол през рамо ;ддapollo. написа:
Добре съм, а ти?
Искам и ааааз! Какво гледаш? Нуждая се от покупка ;д
Ами, аз лично си търся килим за спалнята
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 12:56 pm
Вече я върши работата, ама докато не изгладим не мога да кажа, че задачата е отметната ;дArachne написа:
Пералнята не го ли прави това тя? В смисъл, затова са я измислили, все пак. Но не умирайте, ще е загуба за човечеството.
Толкова релаксиращо, че ме удари на гняв. Щом почнах да броя колко различни растенията има в градината, зле е положението. Но пък уж за това работих като луда цяла година.
Ох, аз уморявам всичко.. кактус да е, пак ще го убия ;д
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 12:57 pm
Нали? И аз много обичам хората да са свежарки и да не са намусени ;дapollo. написа:
О, колко се радвам да го чуя! Обичам хора, които са добре и щастливи! И не се оплакват!
Четеш ми мислите май или ме наблюдаваш тайно? Тъкмо съм хванала килимите да ги пенсионирам и ще трябва да търся нещо и аз ;д
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 12:58 pm
Да дойда аз да изгладя. Вчера не бях разбрала и след 2 часа бях изгладила четири перални, защото като се ляга се спи.NaNa написа:Вече я върши работата, ама докато не изгладим не мога да кажа, че задачата е отметната ;д
Ох, аз уморявам всичко.. кактус да е, пак ще го убия ;д
При все, че кактуса е С4 растение, което се нуждае от минимални количества вода да оцелява. Щом и транспирацията не го спасява, не знам. Пък тук се чудя как да си направя бамбукова гора от две пръчки.
- apollo.θεός
Сря Юли 17, 2019 12:59 pm
И аз така. Писна ми от разни перманентно сърдити хора. Нервите ни състаряват.NaNa написа:Нали? И аз много обичам хората да са свежарки и да не са намусени ;дapollo. написа:
О, колко се радвам да го чуя! Обичам хора, които са добре и щастливи! И не се оплакват!
Четеш ми мислите май или ме наблюдаваш тайно? Тъкмо съм хванала килимите да ги пенсионирам и ще трябва да търся нещо и аз ;д
Сериозно ли? Аз искам май от онези рошавите, но проблемът е, че искам да е и бял => бял, рошав килим е ад..
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 1:01 pm
Ами честно да си призная откакто влязох във нормален, човешки режим на лягане и ставане се чувствам много по-пълноценна ;зapollo. написа:
И аз така. Писна ми от разни перманентно сърдити хора. Нервите ни състаряват.
Сериозно ли? Аз искам май от онези рошавите, но проблемът е, че искам да е и бял => бял, рошав килим е ад..
И аз точно за това си мисля, обаче ме притеснява чистенето и прането му.. Много май грижи са ;д
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 1:03 pm
Идвай! Имам и вино и приказки за казване, няма да се усетим и ще изгладим целия блок ;дArachne написа:
Да дойда аз да изгладя. Вчера не бях разбрала и след 2 часа бях изгладила четири перални, защото като се ляга се спи.
При все, че кактуса е С4 растение, което се нуждае от минимални количества вода да оцелява. Щом и транспирацията не го спасява, не знам. Пък тук се чудя как да си направя бамбукова гора от две пръчки.
О, бамбук?! Това не е ли много трудно за гледане? (прости невежеството ми, просто не съм добре запозната с флората ;д)
- apollo.θεός
Сря Юли 17, 2019 1:04 pm
О, аз моят го спазвам религиозно от години. Само покрай морето се бях разглезила, но вече съм обратно в крачка.NaNa написа:Ами честно да си призная откакто влязох във нормален, човешки режим на лягане и ставане се чувствам много по-пълноценна ;зapollo. написа:
И аз така. Писна ми от разни перманентно сърдити хора. Нервите ни състаряват.
И аз точно за това си мисля, обаче ме притеснява чистенето и прането му.. Много май грижи са ;д
И аз това си мисля, особено като е бял.. Ама е само 170 лв.. И ще изглежда по-уютно...
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 1:06 pm
Факт е, че са мега сладките и всяват страхотен уют ама от 1 година не мога да се реша ;д Взимай го, за тези пари звучи като добра находка!apollo. написа:
О, аз моят го спазвам религиозно от години. Само покрай морето се бях разглезила, но вече съм обратно в крачка.
И аз това си мисля, особено като е бял.. Ама е само 170 лв.. И ще изглежда по-уютно...
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 1:07 pm
Ей сега, да включа кракомобила.NaNa написа:Идвай! Имам и вино и приказки за казване, няма да се усетим и ще изгладим целия блок ;д
О, бамбук?! Това не е ли много трудно за гледане? (прости невежеството ми, просто не съм добре запозната с флората ;д)
А за бамбука ли? Не особено. Всъщност на него му е нужна много вода и замърсен въздух. Едно от малкото растения, който направо си пируват като има сажди, въглероден диоксид, въглероден окис и оловни аерозоли. Затова и е толкова здрав. Ама с тия две пръчици няма да направя нищо, а ще мога да влезна в генетичната лаборатория чак септември да му направя едно бързо размножаване чрез разделяне. Просто не съм от търпеливите за такива проекти.
Мога да чакам с векове един пост, ама растенията и домашните ми любимци - 1 ден им стига.
- apollo.θεός
Сря Юли 17, 2019 1:08 pm
https://www.carpetmax.bg/galeo-1-6-2-3-3701-100/NaNa написа:Факт е, че са мега сладките и всяват страхотен уют ама от 1 година не мога да се реша ;д Взимай го, за тези пари звучи като добра находка!apollo. написа:
О, аз моят го спазвам религиозно от години. Само покрай морето се бях разглезила, но вече съм обратно в крачка.
виж колко е готин само!
пък и аз заради джипа имам водоструйка и го пера вкъщи, ако ме мързи да ходя на пералня...
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 1:09 pm
Пребий ме ама въобще не знаех, че така пребивава това чудо! ;дддArachne написа:
Ей сега, да включа кракомобила.
А за бамбука ли? Не особено. Всъщност на него му е нужна много вода и замърсен въздух. Едно от малкото растения, който направо си пируват като има сажди, въглероден диоксид, въглероден окис и оловни аерозоли. Затова и е толкова здрав. Ама с тия две пръчици няма да направя нищо, а ще мога да влезна в генетичната лаборатория чак септември да му направя едно бързо размножаване чрез разделяне. Просто не съм от търпеливите за такива проекти.
Мога да чакам с векове един пост, ама растенията и домашните ми любимци - 1 ден им стига.
Сейм, има някои неща, които трябва да станат на момента иначе сън не те хваща ;д
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 1:10 pm
Въобще не го чуди!!!!!!apollo. написа:
https://www.carpetmax.bg/galeo-1-6-2-3-3701-100/
виж колко е готин само!
пък и аз заради джипа имам водоструйка и го пера вкъщи, ако ме мързи да ходя на пералня...
- artemis-θεός
- Брой мнения : 45
Сря Юли 17, 2019 1:10 pm
- NaNa
Сря Юли 17, 2019 1:11 pm
Сладки, оставям ви, че имам да правя обяд и да си изгледам последните 2 епизода на Stranger Things ;д
До по-късно и ви желая пълноценен остатък от деня! <3
- apollo.θεός
Сря Юли 17, 2019 1:12 pm
И аз така викам. Представих си как си лежа на него с чаша мерло..ииии как разливам мерлото...NaNa написа:Въобще не го чуди!!!!!!apollo. написа:
https://www.carpetmax.bg/galeo-1-6-2-3-3701-100/
виж колко е готин само!
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 1:12 pm
@ Нана - Довиждане. До по-късно.
@ Артемида - Здравейте. Добре дошли в спама.
@ Артемида - Здравейте. Добре дошли в спама.
- artemis-θεός
- Брой мнения : 45
Сря Юли 17, 2019 1:13 pm
Благодаря за топлото посрешане! Как сте?
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 17, 2019 1:15 pm
Повтарям си магическата ми мантра, за психическо подготвяне да мия чинии и да чистя кухнята / малко съм микробофоб и ми трябва време за пълно спокойствие на ума, че иначе ще сваля и шарките от чиниите /.artemis- написа:Благодаря за топлото посрешане! Как сте?
- apollo.θεός
Сря Юли 17, 2019 1:15 pm
систъъъррррartemis- написа:
- apollo.θεός
Сря Юли 17, 2019 1:16 pm
bye, loveeeeeeNaNa написа:Сладки, оставям ви, че имам да правя обяд и да си изгледам последните 2 епизода на Stranger Things ;д
- the padishahβασιλιάς
- Брой мнения : 493
Сря Юли 17, 2019 1:56 pm
Артемида е unkillable. Харесва ми!
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите