↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
+20
Sarah.
The Titan
aphrodite;
Chaya.
M. W.
the poisonmaker.
The Sultan.
him.
Key
celeste;
Teagan A.
Ethan M.
doom;;
tracy ⋑
the padishah
artemis-
NaNa
Helios.
Arachne
Alisha.
24 posters
Re: ↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
Пон Юли 22, 2019 9:30 pm
ама така ще кажете....celeste; написа:в никакъв случай!!!◥ hádēs написа:е па такова животно е па нема... за вчерашен ли ме имате?celeste; написа:
приемаш го много палаво това пляскане, аз така невинно само.
- celeste;δημιούργημα
- Брой мнения : 115
Пон Юли 22, 2019 9:31 pm
след като фенките са те хванали...apollo. написа:ако бях влязъл гол!?celeste; написа:
ама аз нахълтах първа, ти дойде после. не съм изобщо развратна...
да ве!
- apollo.θεός
- Брой мнения : 251
Пон Юли 22, 2019 9:33 pm
какво правя с фенките си е моя работааceleste; написа:след като фенките са те хванали...apollo. написа:ако бях влязъл гол!?celeste; написа:
ама аз нахълтах първа, ти дойде после. не съм изобщо развратна...
да ве!
- celeste;δημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 9:34 pm
аз не те съдя... i mean, пеех на мъже и ги давех, не мога да те съдя.apollo. написа:какво правя с фенките си е моя работааceleste; написа:
след като фенките са те хванали...
- apollo.θεός
Пон Юли 22, 2019 9:35 pm
omg, same... всеки минава през фазата на тед бънди, явно?celeste; написа:аз не те съдя... i mean, пеех на мъже и ги давех, не мога да те съдя.apollo. написа:какво правя с фенките си е моя работааceleste; написа:
след като фенките са те хванали...
- artemis-θεός
- Брой мнения : 45
Пон Юли 22, 2019 9:36 pm
Хайде, много искаааам да сме си заедно!apollo. написа:ура, ела да си лежим на полянката..artemis- написа:
Добре съм, тъкмо свърших работа и си почивам
Еее, вече и баща ли имаме.. Трябва да вляза в крак с новините
Ох, профилът ти е прекрасен!!
имаме, имаме, ще го измъчвам..
ооо, мисиии. протягам се да щипна хелиос за дтууу
А такаа twins power
Яяяя го прати първо през какиния одобрителен пунк! Трябва да видим дали е читав!!
- apollo.θεός
Пон Юли 22, 2019 9:38 pm
мислех, че си ми ядосана, затова се криешшartemis- написа:Хайде, много искаааам да сме си заедно!apollo. написа:ура, ела да си лежим на полянката..artemis- написа:
Добре съм, тъкмо свърших работа и си почивам
Еее, вече и баща ли имаме.. Трябва да вляза в крак с новините
Ох, профилът ти е прекрасен!!
имаме, имаме, ще го измъчвам..
ооо, мисиии. протягам се да щипна хелиос за дтууу
А такаа twins power
Яяяя го прати първо през какиния одобрителен пунк! Трябва да видим дали е читав!!
покажи се!!!
twinsies!
пращам ти го. малко е странен, но наистина си го харесвам
- celeste;δημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 9:39 pm
прекрасна фаза, мога да кажа.apollo. написа:omg, same... всеки минава през фазата на тед бънди, явно?celeste; написа:
аз не те съдя... i mean, пеех на мъже и ги давех, не мога да те съдя.
- apollo.θεός
Пон Юли 22, 2019 9:40 pm
мии ддз, на мен не ми лепне..celeste; написа:прекрасна фаза, мога да кажа.apollo. написа:omg, same... всеки минава през фазата на тед бънди, явно?celeste; написа:
аз не те съдя... i mean, пеех на мъже и ги давех, не мога да те съдя.
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Пон Юли 22, 2019 9:46 pm
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 9:53 pm
Здравейте, Ваше Подземно Величество, как сте в тази прекрасна вечер?◥ hádēs написа:o, паячке..
Пон Юли 22, 2019 9:54 pm
O, харесва ми ласкателството.. Много добре, но ще се налага да се оттеглям в покоите си скоро.Arachne написа:Здравейте, Ваше Подземно Величество, как сте в тази прекрасна вечер?◥ hádēs написа:o, паячке..
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 9:55 pm
Когато не съм в лошо настроение съм страхотен ласкател и еeee, жалко. Рядко ми обръщате внимание.◥ hádēs написа:O, харесва ми ласкателството.. Много добре, но ще се налага да се оттеглям в покоите си скоро.Arachne написа:
Здравейте, Ваше Подземно Величество, как сте в тази прекрасна вечер?
Пон Юли 22, 2019 9:57 pm
Явно сте в добро настроение, тогава. Да не е заради Зевс?Arachne написа:Когато не съм в лошо настроение съм страхотен ласкател и еeee, жалко. Рядко ми обръщате внимание.◥ hádēs написа:O, харесва ми ласкателството.. Много добре, но ще се налага да се оттеглям в покоите си скоро.Arachne написа:
Здравейте, Ваше Подземно Величество, как сте в тази прекрасна вечер?
О, съжалявам, не е нарочно..
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 10:00 pm
Зевс ... той е симпатичен чичко, но не. Не ми е толкова на сърцето.◥ hádēs написа:Явно сте в добро настроение, тогава. Да не е заради Зевс?Arachne написа:
Когато не съм в лошо настроение съм страхотен ласкател и еeee, жалко. Рядко ми обръщате внимание.
Успях да стигна цяла след работа до банята и леглото, че дори с чаша вино. От това по-добро няма.
И добре. Ще го запомня.
Пон Юли 22, 2019 10:04 pm
Той още не е извадил Зевския....чар..тогава да видиш ти.Arachne написа:Зевс ... той е симпатичен чичко, но не. Не ми е толкова на сърцето.◥ hádēs написа:Явно сте в добро настроение, тогава. Да не е заради Зевс?Arachne написа:
Когато не съм в лошо настроение съм страхотен ласкател и еeee, жалко. Рядко ми обръщате внимание.
Успях да стигна цяла след работа до банята и леглото, че дори с чаша вино. От това по-добро няма.
И добре. Ще го запомня.
О, искам и аз вино, но съм само в леглото.
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 10:05 pm
Зевс го познавам твърде добре. Все пак на времето творбата ми, заради която ме превърнаха в паяк беше с 26 истории за поругаване с властта - 20 бяха за Зевс.◥ hádēs написа:Той още не е извадил Зевския....чар..тогава да видиш ти.Arachne написа:
Зевс ... той е симпатичен чичко, но не. Не ми е толкова на сърцето.
И добре. Ще го запомня.
Ако ме бяхте приели за Виночерпец щях да Ви нося всяка вечер, ама ...
Пон Юли 22, 2019 10:09 pm
Ами.. чудесно тогава. Забавлявайте се, аз ще надничам..Arachne написа:Зевс го познавам твърде добре. Все пак на времето творбата ми, заради която ме превърнаха в паяк беше с 26 истории за поругаване с властта - 20 бяха за Зевс.◥ hádēs написа:Той още не е извадил Зевския....чар..тогава да видиш ти.Arachne написа:
Зевс ... той е симпатичен чичко, но не. Не ми е толкова на сърцето.
И добре. Ще го запомня.
Персефона щеше да извади отровата за паяци моментално.
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 10:12 pm
Мда, ще е смешно какво ще стане там.◥ hádēs написа:Ами.. чудесно тогава. Забавлявайте се, аз ще надничам..Arachne написа:
Зевс го познавам твърде добре. Все пак на времето творбата ми, заради която ме превърнаха в паяк беше с 26 истории за поругаване с властта - 20 бяха за Зевс.
Иначе защо? Аз съм красив паяк, нося късмет и любов като съм в дома на хората. А и съм от редките видове - Mirror Spider.
Пон Юли 22, 2019 10:13 pm
Или секси, ще видим.Arachne написа:Мда, ще е смешно какво ще стане там.◥ hádēs написа:Ами.. чудесно тогава. Забавлявайте се, аз ще надничам..Arachne написа:
Зевс го познавам твърде добре. Все пак на времето творбата ми, заради която ме превърнаха в паяк беше с 26 истории за поругаване с властта - 20 бяха за Зевс.
Иначе защо? Аз съм красив паяк, нося късмет и любов като съм в дома на хората. А и съм от редките видове - Mirror Spider.
No women around Hades policy by Persephone, that' why!
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 10:15 pm
Падишахът накрая да не пробва да убие Зевс. Твърде много ме е харесал за неговите очи и уши та някакъв си мъж да ми пречи на преценката.◥ hádēs написа:Или секси, ще видим.Arachne написа:
Мда, ще е смешно какво ще стане там.
То аз не съм жена ... а паяк! Това с женската ми част го зарязах преди около 5 хилядолетия.
Пон Юли 22, 2019 10:16 pm
Arachne написа:Падишахът накрая да не пробва да убие Зевс. Твърде много ме е харесал за неговите очи и уши та някакъв си мъж да ми пречи на преценката.◥ hádēs написа:Или секси, ще видим.Arachne написа:
Мда, ще е смешно какво ще стане там.
То аз не съм жена ... а паяк! Това с женската ми част го зарязах преди около 5 хилядолетия.
Значи с Пандишпана мърсувате, а?!
Това няма значение, Персефона каза!
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 22, 2019 10:18 pm
Не бих казала. С никой още не съм мърсувала. Дори не знам какво трябва да представлява това. Животът в Тартар беше малко в летаргия.◥ hádēs написа:Arachne написа:
Падишахът накрая да не пробва да убие Зевс. Твърде много ме е харесал за неговите очи и уши та някакъв си мъж да ми пречи на преценката.
Жена Ви трябва да е по-широкоскроена и да Ви има повече доверие.
Пон Юли 22, 2019 10:19 pm
Колко скучно, дори аз мърсувам..но с жена си.Arachne написа:Не бих казала. С никой още не съм мърсувала. Дори не знам какво трябва да представлява това. Животът в Тартар беше малко в летаргия.◥ hádēs написа:Arachne написа:
Падишахът накрая да не пробва да убие Зевс. Твърде много ме е харесал за неговите очи и уши та някакъв си мъж да ми пречи на преценката.
Жена Ви трябва да е по-широкоскроена и да Ви има повече доверие.
Кажете го на нея. Хем не ме обича, хем не ми дава по чуждо да ходя.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите