↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
+20
Sarah.
The Titan
aphrodite;
Chaya.
M. W.
the poisonmaker.
The Sultan.
him.
Key
celeste;
Teagan A.
Ethan M.
doom;;
tracy ⋑
the padishah
artemis-
NaNa
Helios.
Arachne
Alisha.
24 posters
- Teagan A.δημιούργημα
- Брой мнения : 231
Re: ↬ offer me the deathless death - SPAM vol.4
Сря Юли 24, 2019 9:30 pm
Как сте, любими мои?
Сря Юли 24, 2019 9:32 pm
ИСКАМ НЯКОЙ ДА ИДЕ ВМЕСТО МЕН НА РАБОТА УТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕTeagan A. написа:Как сте, любими мои?
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Сря Юли 24, 2019 9:32 pm
Защото ... ще видите по-късно, само да се появи въпросния индивид. Да видим колко ставам за манипулатор.◥ hádēs написа:ама защо?Arachne написа:
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:33 pm
Искрено ти съчувствам, дори бих се предложила, но самата аз имам задачи за вършене. ;С◥ hádēs написа:ИСКАМ НЯКОЙ ДА ИДЕ ВМЕСТО МЕН НА РАБОТА УТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕTeagan A. написа:Как сте, любими мои?
Сря Юли 24, 2019 9:34 pm
някаква интрига усещам, намирисва ми...Arachne написа:Защото ... ще видите по-късно, само да се появи въпросния индивид. Да видим колко ставам за манипулатор.◥ hádēs написа:ама защо?Arachne написа:
Сря Юли 24, 2019 9:35 pm
Тогава ме отвлечииTeagan A. написа:Искрено ти съчувствам, дори бих се предложила, но самата аз имам задачи за вършене. ;С◥ hádēs написа:ИСКАМ НЯКОЙ ДА ИДЕ ВМЕСТО МЕН НА РАБОТА УТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕTeagan A. написа:Как сте, любими мои?
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:36 pm
Ами не може само вие да си имате жена по принуда.◥ hádēs написа:някаква интрига усещам, намирисва ми...Arachne написа:
Защото ... ще видите по-късно, само да се появи въпросния индивид. Да видим колко ставам за манипулатор.
Сря Юли 24, 2019 9:37 pm
Аз моята си я обичам! И тя мене също!Arachne написа:Ами не може само вие да си имате жена по принуда.◥ hádēs написа:някаква интрига усещам, намирисва ми...Arachne написа:
Защото ... ще видите по-късно, само да се появи въпросния индивид. Да видим колко ставам за манипулатор.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:38 pm
Дай адреса и идвам!◥ hádēs написа:Тогава ме отвлечииTeagan A. написа:
Искрено ти съчувствам, дори бих се предложила, но самата аз имам задачи за вършене. ;С
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:39 pm
Е ако моята половинка дойде не знам колко ще е любов и колко ще е по принуда.◥ hádēs написа:Аз моята си я обичам! И тя мене също!Arachne написа:
Ами не може само вие да си имате жена по принуда.
Сря Юли 24, 2019 9:41 pm
*плъзва бележка по масата*Teagan A. написа:Дай адреса и идвам!◥ hádēs написа:Тогава ме отвлечииTeagan A. написа:
Искрено ти съчувствам, дори бих се предложила, но самата аз имам задачи за вършене. ;С
Сря Юли 24, 2019 9:42 pm
уууу, is it a boy or a gurl?Arachne написа:Е ако моята половинка дойде не знам колко ще е любов и колко ще е по принуда.◥ hádēs написа:Аз моята си я обичам! И тя мене също!Arachne написа:
Ами не може само вие да си имате жена по принуда.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:42 pm
Арахна, ако те тормози, свиркай, ще му клъцна нишката, а може и нещо друго.
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:43 pm
Мъжко. Как ме виждате с жена? Ще го разпознаете на секундата, толкова проклето създание няма никъде. Макар, че той с другите може да се държи нормално, но днес ме нарече "ценен експонат в къщата".◥ hádēs написа:уууу, is it a boy or a gurl?Arachne написа:
Е ако моята половинка дойде не знам колко ще е любов и колко ще е по принуда.
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:44 pm
Не може, че .... и той се занимава с нишки и прочие.Teagan A. написа:Арахна, ако те тормози, свиркай, ще му клъцна нишката, а може и нещо друго.
Сря Юли 24, 2019 9:45 pm
Ще ви шипвам, все пакArachne написа:Мъжко. Как ме виждате с жена? Ще го разпознаете на секундата, толкова проклето създание няма никъде. Макар, че той с другите може да се държи нормално, но днес ме нарече "ценен експонат в къщата".◥ hádēs написа:уууу, is it a boy or a gurl?Arachne написа:
Е ако моята половинка дойде не знам колко ще е любов и колко ще е по принуда.
- Key
- Брой мнения : 120
Сря Юли 24, 2019 9:48 pm
На него само разни богове са му в главата◥ hádēs написа:Ама...ама..Арес?Key написа:
Защото няма кой да ме обича, та реших, че не ми трябва...
Ела, с Перси ще те осиновим и ще те обичаме!!!!!
Ако дам да ме осиновите, ще има ли шоколад?
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 9:49 pm
Сега остана да видим дали ме бива да изнудвам хората. Ако се пусне с това, което му заявих, че и с лика цена няма да има.◥ hádēs написа:Ще ви шипвам, все пакArachne написа:
Мъжко. Как ме виждате с жена? Ще го разпознаете на секундата, толкова проклето създание няма никъде. Макар, че той с другите може да се държи нормално, но днес ме нарече "ценен експонат в къщата".
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 10:05 pm
Now I'm freakin curious...
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 10:22 pm
Ще издам само, че е някой супер известен, но никой не го използва за лик.Teagan A. написа:Now I'm freakin curious...
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 10:29 pm
Не ме бива с известните личности ;дд Мизантроп съм малко аз, не се интересувам от светски новини.Arachne написа:Ще издам само, че е някой супер известен, но никой не го използва за лик.Teagan A. написа:Now I'm freakin curious...
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 10:30 pm
Хахах, добре. Абе само да ми се появи пред погледа ще му пиля да се пусне във форума.Teagan A. написа:Не ме бива с известните личности ;дд Мизантроп съм малко аз, не се интересувам от светски новини.Arachne написа:
Ще издам само, че е някой супер известен, но никой не го използва за лик.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 10:39 pm
Хайде, че още една любовна драма трябва! Интересно ми е как ще реагира Хелиос.Arachne написа:Хахах, добре. Абе само да ми се появи пред погледа ще му пиля да се пусне във форума.Teagan A. написа:
Не ме бива с известните личности ;дд Мизантроп съм малко аз, не се интересувам от светски новини.
- Arachneδημιούργημα
Сря Юли 24, 2019 10:43 pm
Или Падишаха.Teagan A. написа:Хайде, че още една любовна драма трябва! Интересно ми е как ще реагира Хелиос.Arachne написа:
Хахах, добре. Абе само да ми се появи пред погледа ще му пиля да се пусне във форума.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите