》》》 I said, I like it like that... SPAM vol.5
+16
-merwood.
The Sultan.
Arachne
the padishah
the poisonmaker.
.persephone
him.
The Titan
Key
Ananse.
Helios.
apollo.
Teagan A.
Alisha.
tracy ⋑
◥ hádēs
20 posters
- the poisonmaker.βασιλιάς
- Брой мнения : 431
Re: 》》》 I said, I like it like that... SPAM vol.5
Пон Юли 29, 2019 7:53 pm
Затуй ще ти ям кадаифа!the padishah написа:the poisonmaker. написа:
Аве аз днес с тая драма с лика бях на път да изчезна, ама нали знам, че не можете без мене...
Е така е, което си е, си е.
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Пон Юли 29, 2019 7:54 pm
Като не знае как се маха, не знам защо се е опитвала. И Ви съжалявам за това, което сте изживели.the padishah написа:Arachne написа:Затова в такива моменти се използва водоустойчива или направо перманентен грим, за по-лесно.
Да бе.
Познавах едно момиче, което си купуваше водоустойчив грим - гримираше се веднъж в понеделник и до петък си ходеше все така.
Излишно е да казвам, че ми се искаше да повърна всеки път, когато я видех.
- the padishahβασιλιάς
- Брой мнения : 493
Пон Юли 29, 2019 7:56 pm
the poisonmaker. написа:Затуй ще ти ям кадаифа!the padishah написа:the poisonmaker. написа:
Аве аз днес с тая драма с лика бях на път да изчезна, ама нали знам, че не можете без мене...
Е така е, което си е, си е.
Яж ми го бееее
- the padishahβασιλιάς
Пон Юли 29, 2019 7:57 pm
Arachne написа:Като не знае как се маха, не знам защо се е опитвала. И Ви съжалявам за това, което сте изживели.the padishah написа:Arachne написа:Затова в такива моменти се използва водоустойчива или направо перманентен грим, за по-лесно.
Да бе.
Познавах едно момиче, което си купуваше водоустойчив грим - гримираше се веднъж в понеделник и до петък си ходеше все така.
Излишно е да казвам, че ми се искаше да повърна всеки път, когато я видех.
Да, тежка психическа травма за моя милост. Единственият лек е вечер на Бософра с йени ракъ и стари сърцераздирателни песни. Мезето е от теб.
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 29, 2019 7:59 pm
Нали ракията беше от мен? И резервацията за мястото? Ще звънна на дядо Аслан да направи нещо. Ставам за готвач, но не мисля, че ще се прежалите да опитате нещо направено от мен.the padishah написа:Arachne написа:
Като не знае как се маха, не знам защо се е опитвала. И Ви съжалявам за това, което сте изживели.
Да, тежка психическа травма за моя милост. Единственият лек е вечер на Бософра с йени ракъ и стари сърцераздирателни песни. Мезето е от теб.
Пон Юли 29, 2019 8:00 pm
ох. мале, откога чаках позволение...the padishah написа:the poisonmaker. написа:
Затуй ще ти ям кадаифа!
Яж ми го бееее
Пон Юли 29, 2019 8:00 pm
Пак перверзии, значи.
Тука стана бордей!
Тука стана бордей!
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 29, 2019 8:01 pm
По-рано беше като в олимпийския пантеон, а сега е по-скоро като в стаята на евнусите по времето на Мехмед Втори.◥ hádēs написа:Пак перверзии, значи.
Тука стана бордей!
Пон Юли 29, 2019 8:02 pm
Arachne написа:По-рано беше като в олимпийския пантеон, а сега е по-скоро като в стаята на евнусите по времето на Мехмед Втори.◥ hádēs написа:Пак перверзии, значи.
Тука стана бордей!
Днеска, гледам, сипваш с голямата лъжица....
- Arachneδημιούργημα
Пон Юли 29, 2019 8:04 pm
Оо, аз по цял ден съм така, ама гледам да съм малко отбрана. Все пак не трябва постоянно да има Savage Spider Queen.◥ hádēs написа:Arachne написа:
По-рано беше като в олимпийския пантеон, а сега е по-скоро като в стаята на евнусите по времето на Мехмед Втори.
- Alisha.βασιλιάς
- Брой мнения : 470
Пон Юли 29, 2019 8:05 pm
Пон Юли 29, 2019 8:05 pm
Спокойно, имам атрибут, искаш ли да го видиш.Arachne написа:По-рано беше като в олимпийския пантеон, а сега е по-скоро като в стаята на евнусите по времето на Мехмед Втори.◥ hádēs написа:Пак перверзии, значи.
Тука стана бордей!
Пон Юли 29, 2019 8:06 pm
Been through some bad shit, I should be a sad bitchArachne написа:Оо, аз по цял ден съм така, ама гледам да съм малко отбрана. Все пак не трябва постоянно да има Savage Spider Queen.◥ hádēs написа:Arachne написа:
По-рано беше като в олимпийския пантеон, а сега е по-скоро като в стаята на евнусите по времето на Мехмед Втори.
Who woulda thought it'd turn me to a savage?
Пон Юли 29, 2019 8:07 pm
Скрий си срамотиите.the poisonmaker. написа:Спокойно, имам атрибут, искаш ли да го видиш.Arachne написа:По-рано беше като в олимпийския пантеон, а сега е по-скоро като в стаята на евнусите по времето на Мехмед Втори.◥ hádēs написа:Пак перверзии, значи.
Тука стана бордей!
щях да кажа нещо за баща ти, ама няма...
- Arachneδημιούργημα
Не благодаря. Но виж, Керванът на девиците от Багдат биха много се зарадвали.the poisonmaker. написа:Спокойно, имам атрибут, искаш ли да го видиш.Arachne написа:
П.П: Трябваше да се пусна с Шехерезада, връзка с всякакви приказки, митове, легенди и истории мога да направя.
- the padishahβασιλιάς
the poisonmaker. написа:Спокойно, имам атрибут, искаш ли да го видиш.Arachne написа:По-рано беше като в олимпийския пантеон, а сега е по-скоро като в стаята на евнусите по времето на Мехмед Втори.◥ hádēs написа:Пак перверзии, значи.
Тука стана бордей!
Да, каквото Дидко каза.
- the padishahβασιλιάς
Пон Юли 29, 2019 8:08 pm
Arachne написа:Не благодаря. Но виж, Керванът на девиците от Багдат биха много се зарадвали.the poisonmaker. написа:Спокойно, имам атрибут, искаш ли да го видиш.Arachne написа:
П.П: Трябваше да се пусна с Шехерезада, връзка с всякакви приказки, митове, легенди и истории мога да направя.
Принципно имаш само 2 героя, не виждам какво те спира.
а ако си направиш Шехерезада... ще бъде принцесата, която винаги сме искали, ама така и не получихме
- Arachneδημιούργημα
Тази песен е ужасна.◥ hádēs написа:Been through some bad shit, I should be a sad bitchArachne написа:
Оо, аз по цял ден съм така, ама гледам да съм малко отбрана. Все пак не трябва постоянно да има Savage Spider Queen.
- Alisha.βασιλιάς
◥ hádēs написа:Alisha. написа:
ко стаа
- the padishahβασιλιάς
Пон Юли 29, 2019 8:09 pm
Alisha. написа:
Пак ли пръскаш любов?
Пон Юли 29, 2019 8:09 pm
Arachne написа:Не благодаря. Но виж, Керванът на девиците от Багдат биха много се зарадвали.the poisonmaker. написа:
Спокойно, имам атрибут, искаш ли да го видиш.
О, моля, да заповядат. Аз не съм много сексуален де, само покрай Падишаха се отпускам така.
леле, с падишаха тъкмо за нея си говорехме. пусни герооооооййййй
Пон Юли 29, 2019 8:10 pm
Абе ще дойдеш на Дидковия ти ама...the padishah написа:the poisonmaker. написа:
Спокойно, имам атрибут, искаш ли да го видиш.
Да, каквото Дидко каза.
- Alisha.βασιλιάς
Това намек ли бешеthe padishah написа:Arachne написа:
Не благодаря. Но виж, Керванът на девиците от Багдат биха много се зарадвали.
Принципно имаш само 2 героя, не виждам какво те спира.
а ако си направиш Шехерезада... ще бъде принцесата, която винаги сме искали, ама така и не получихме
хадес навлиза в поп културата, моля не го прекъсвайте..Arachne написа:Тази песен е ужасна.◥ hádēs написа:Been through some bad shit, I should be a sad bitchArachne написа:
Оо, аз по цял ден съм така, ама гледам да съм малко отбрана. Все пак не трябва постоянно да има Savage Spider Queen.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите