- Jack of All Tradesελοτ
- Брой мнения : 73
You get one hell of reaction, you are the main attraction
Сря Авг 07, 2019 7:54 pm
- Някой ден трябва да разбера как разбираш точно къде ще бъда ... и кога.
Мъжът се обърна и се усмихна на хелиоската зад него. Изкара ръцете си и направи движенията, за да го разбере тя. В движенията ѝ имаше една плавност... Алексей винаги си мислеше, че от малка е тренирала балет.
- tracy ⋑ελοτ
- Брой мнения : 414
Re: You get one hell of reaction, you are the main attraction
Сря Авг 07, 2019 8:13 pm
Трейси дори не се опитваше да го следи - белите и разбойниците я надушваха като прясна стръв, намираха я и я въвличаха в своя самоубийствен ритуал - нищо чудно, че често сравняваше битието си с танцуващата чума.
- Де да знаех. Щях да го избягвам на всяка цена. - изобрази тя с ръце и устни, надяваше се той да я разбере.
- Де да знаех. Щях да го избягвам на всяка цена. - изобрази тя с ръце и устни, надяваше се той да я разбере.
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 8:29 pm
Алексей се усмихна тънко преди да изобрази с ръцете си.
- Какво правиш тук? Работа или забавление? Господаря ти тук ли е?
След, което изкара една цигара и я запали внимателно. Оглеждаше я и несъмнено се ослушваше за други.
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 8:39 pm
Трейси нямаше подходящ отговор,защото бе забравила какво е забавление отдавна. Кубинските нощ и залезите с цвят на Май Тай бяха отколешен мираж, който се пръкваше от време на време в сънищата й, за да й довее тъга с аромат на сол, кокос и бял ром.
- Върша разни задължения за Василевса. - тя посочи няколкото хартиени торби, пълни със стоки от първа необходимост.
- Върша разни задължения за Василевса. - тя посочи няколкото хартиени торби, пълни със стоки от първа необходимост.
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 8:46 pm
Алексей разгледа торбите и погледна нея. С повдигната вежда. Преди да се наведе и да си спомни, че момичето не общуваше така. Бе почти глава над нея, но започна отново с знаците си.
- Това е работа за прислугата, не твоя.
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 8:51 pm
- Дионис не вярва на прислугата, а и така се разтушавам след дългата седмица, заточена във винарната.- обясни тя, също с езикът на жестовете. Не изглеждаше тежките торби да я притесняват. И наоколо вечно се навърташе един от охранителите на Василевса, който я държеше под око.
- Защо този интерес към моята личност?
- Защо този интерес към моята личност?
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:04 pm
- Дионис не трябва да преработва хелиоската си. - усмихна се тънко. И двамата знаеха какво е да работиш за някой. Да си даваш живота за него. Въпреки това, Лена даваше повече въздух на подчинения си.
- Интерес? Ти винаги си ми била интересна, Терпсихора.
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:07 pm
- Илот..ка - поправи го тях и усмивка. Нослето й се сбърчи, както винаги, когато се смееше от сърце. Налагало й се бе да фалшифицира много усмивки в живота си - и на Олимп, и тук, на земята.
- Защо?
- Защо?
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:15 pm
- Ужасно е, че ме питаш това... нали знаеш? Просто си интересна.
Усмивката му бе тънка и загаси цигарата си в пепелника. Очите му загледаха някъде зад нея и се върнаха обратно.
- Имам работа сега, но вечерта съм свободен.
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:21 pm
- Служа си с малко думи, но са ми достатъчни да ударя някого под кръста. - изрече тя безгласно, като добави й знаци към словата си.
Той сваляше ли я?
Абсурдно!
- Не знам до кога ще съм в града.
Той сваляше ли я?
Абсурдно!
- Не знам до кога ще съм в града.
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:24 pm
- Е, ако още си в града, може да излезем да пийнем нещо. Сигурно поне знаеш кой са по-добрите барове. - усмихна се тънко. - Убеден съм, че можеш да хапеш... ако искаш.
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:28 pm
- Значи наистина ме каниш на среща, а? - изпитателно попита музата и се надигна на пръстчета. Нейната мъничка осанка не беше заплашителна на вид, но с погледът си на обигран комарджия можеше да развие цяла поредица от мистерии като лента на гимнастичка.
- На вечеря ли ме каниш?
- На вечеря ли ме каниш?
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:31 pm
- На бар. Ще те черпя... но не е среща. - не бяха чак толкова глупави, нали? Алексей наистина не можеше да си позволи да си докара беля с грешната жена...
- Ще си намериш ли извинение или да те чакам вечерта?
- Ще си намериш ли извинение или да те чакам вечерта?
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:39 pm
- Ще си помисля тогава. Не ходя на не-срещи...и не спя с мъже на първа такава. - подчерта музата и вдигна торбите, които беше поставила в краката си.
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:44 pm
- Хубаво е да се знае. Защото не смятам да правя това с теб. - направи крачка назад. Не можеше да каже как ще отвърне момичето.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите