➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
+17
Teagan A.
.persephone
celeste;
Helios.
aphrodite;
doom;;
sunrise ▲
Sarah.
◥ hádēs
The Sultan.
Alisha.
the poisonmaker.
apollo.
The Titan
Arachne
tracy ⋑
the padishah
21 posters
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Re: ➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
Съб Юли 13, 2019 5:40 pm
@ Helios - Да помагам за брането на ябълки ли? Не ставам за това. Делтонист съм и най-вероятно да обера зелените.
@ Apollo - Защо е тази враждебност. И то точно от семейството? Бтв, малко известен факт. Майка Ви и моята баба са сестри.
@ Apollo - Защо е тази враждебност. И то точно от семейството? Бтв, малко известен факт. Майка Ви и моята баба са сестри.
- Helios.θεός
- Брой мнения : 142
Съб Юли 13, 2019 5:40 pm
Мхм, вечният ти коз.apollo. написа:Да, нали си слънцеHelios. написа:
Ох, мъжо, пак ли аз трябва да разпалвам страстите?
- apollo.θεός
- Брой мнения : 251
Съб Юли 13, 2019 5:41 pm
Helios. написа:Алоу, сметките за свещи не са евтини! Трябва да си продавам стоката.apollo. написа:cheaterHelios. написа:
Все пак, поканата ми за градината важи. То и Султанът иска да намине, може да го ползвате за превоз.
Аз ще ти ги плащам
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:41 pm
Arachne написа:@ Helios - Да помагам за брането на ябълки ли? Не ставам за това. Делтонист съм и най-вероятно да обера зелените.
Аз ще Ви науча как да берете без да се доверявате сляпо на зрението си. Всичко е до усет.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:42 pm
Yup, I am good at making people do my biddingsHelios. написа:Мхм, вечният ти коз.apollo. написа:Да, нали си слънцеHelios. написа:
Ох, мъжо, пак ли аз трябва да разпалвам страстите?
- apollo.θεός
Щото сваляш гаджето ми? Not cool.Arachne написа:@ Helios - Да помагам за брането на ябълки ли? Не ставам за това. Делтонист съм и най-вероятно да обера зелените.
- Helios.θεός
Ама... Аз не искам да си ми sugar daddy... Искам нещо истинско.apollo. написа:Helios. написа:
Алоу, сметките за свещи не са евтини! Трябва да си продавам стоката.
Аз ще ти ги плащам
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:43 pm
Пак ми стана неудобно.Helios. написа:Arachne написа:@ Helios - Да помагам за брането на ябълки ли? Не ставам за това. Делтонист съм и най-вероятно да обера зелените.
Аз ще Ви науча как да берете без да се доверявате сляпо на зрението си. Всичко е до усет.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:43 pm
I can be bothHelios. написа:Ама... Аз не искам да си ми sugar daddy... Искам нещо истинско.apollo. написа:Helios. написа:
Алоу, сметките за свещи не са евтини! Трябва да си продавам стоката.
Аз ще ти ги плащам
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:44 pm
Не го! Като ми трепна дребното сърчице и исках да се скрия в пещера. А и вижте, Вие не го третирате добре.apollo. написа:Щото сваляш гаджето ми? Not cool.Arachne написа:@ Helios - Да помагам за брането на ябълки ли? Не ставам за това. Делтонист съм и най-вероятно да обера зелените.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:44 pm
Много сте срамежлива за толкова опасен хищник.Arachne написа:Пак ми стана неудобно.Helios. написа:
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:45 pm
Ти пък откъде знаеш как се държа аз с него????Arachne написа:Не го! Като ми трепна дребното сърчице и исках да се скрия в пещера. А и вижте, Вие не го третирате добре.apollo. написа:Щото сваляш гаджето ми? Not cool.Arachne написа:@ Helios - Да помагам за брането на ябълки ли? Не ставам за това. Делтонист съм и най-вероятно да обера зелените.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:45 pm
(-.-) Искам залези и изгреви. Зелени са ми само ябълките, не искам пари.apollo. написа:I can be bothHelios. написа:
Ама... Аз не искам да си ми sugar daddy... Искам нещо истинско.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:46 pm
Това, че съм ужасяваща, и че се храня с хора е лъжа, която Атина разпространяваше с течение на векове! Истината, е че съм най-наивното и невинно създание на света, ама хората бягат в писъци преди да го разберат.Helios. написа:Много сте срамежлива за толкова опасен хищник.Arachne написа:
Пак ми стана неудобно.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:46 pm
Паяците под къщата ми казаха!apollo. написа:Ти пък откъде знаеш как се държа аз с него????Arachne написа:
Не го! Като ми трепна дребното сърчице и исках да се скрия в пещера. А и вижте, Вие не го третирате добре.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:47 pm
Добре, аз искам да се гушкаме в хамачето, вързано между две ябълкови дървета и да си музата за новият ми албумммHelios. написа:(-.-) Искам залези и изгреви. Зелени са ми само ябълките, не искам пари.apollo. написа:I can be bothHelios. написа:
Ама... Аз не искам да си ми sugar daddy... Искам нещо истинско.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:47 pm
С райд ще напръскам веднагаArachne написа:Паяците под къщата ми казаха!apollo. написа:Ти пък откъде знаеш как се държа аз с него????Arachne написа:
Не го! Като ми трепна дребното сърчице и исках да се скрия в пещера. А и вижте, Вие не го третирате добре.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:48 pm
Аз на паяци не посягам. Чувам, че носят късмет, ако са ти в къщата.Arachne написа:Това, че съм ужасяваща, и че се храня с хора е лъжа, която Атина разпространяваше с течение на векове! Истината, е че съм най-наивното и невинно създание на света, ама хората бягат в писъци преди да го разберат.Helios. написа:
Много сте срамежлива за толкова опасен хищник.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:48 pm
А можете просто да сте мил с мен и сами ще се махнат. Ама ... винаги да е насилието.apollo. написа:С райд ще напръскам веднагаArachne написа:
Паяците под къщата ми казаха!
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:49 pm
Така вече съм съгласен.apollo. написа:Добре, аз искам да се гушкаме в хамачето, вързано между две ябълкови дървета и да си музата за новият ми албумммHelios. написа:
(-.-) Искам залези и изгреви. Зелени са ми само ябълките, не искам пари.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:50 pm
Късмет, неочаквани приятни новини, любов, гости. Много неща са. И всичките нося, ама за най-смелите.Helios. написа:Аз на паяци не посягам. Чувам, че носят късмет, ако са ти в къщата.Arachne написа:
Това, че съм ужасяваща, и че се храня с хора е лъжа, която Атина разпространяваше с течение на векове! Истината, е че съм най-наивното и невинно създание на света, ама хората бягат в писъци преди да го разберат.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:51 pm
Е, как да не Ви покани човек на гости?Arachne написа:Късмет, неочаквани приятни новини, любов, гости. Много неща са. И всичките нося, ама за най-смелите.Helios. написа:
Аз на паяци не посягам. Чувам, че носят късмет, ако са ти в къщата.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:51 pm
How can i make it clear - i don't like youArachne написа:А можете просто да сте мил с мен и сами ще се махнат. Ама ... винаги да е насилието.apollo. написа:С райд ще напръскам веднагаArachne написа:
Паяците под къщата ми казаха!
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:52 pm
А какво искате за подарък? Защото са ме учили да не идваш с празни ръце в чужда къща.Helios. написа:Е, как да не Ви покани човек на гости?Arachne написа:
Късмет, неочаквани приятни новини, любов, гости. Много неща са. И всичките нося, ама за най-смелите.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:52 pm
И защо? На Вас какво Ви направих?apollo. написа:How can i make it clear - i don't like youArachne написа:
А можете просто да сте мил с мен и сами ще се махнат. Ама ... винаги да е насилието.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите