➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
+17
Teagan A.
.persephone
celeste;
Helios.
aphrodite;
doom;;
sunrise ▲
Sarah.
◥ hádēs
The Sultan.
Alisha.
the poisonmaker.
apollo.
The Titan
Arachne
tracy ⋑
the padishah
21 posters
- Helios.θεός
- Брой мнения : 142
Re: ➢ i am here for your entertainment - SPAM vol.1
Съб Юли 13, 2019 5:55 pm
Гледам, че сте от Истанбул, чувал съм, че турското кафе е много хубаво.Arachne написа:А какво искате за подарък? Защото са ме учили да не идваш с празни ръце в чужда къща.Helios. написа:
Е, как да не Ви покани човек на гости?
- apollo.θεός
- Брой мнения : 251
Съб Юли 13, 2019 5:55 pm
Ще ти окося ливадата гол до кръста, за да знаеш, че съю сериозенHelios. написа:Така вече съм съгласен.apollo. написа:Добре, аз искам да се гушкаме в хамачето, вързано между две ябълкови дървета и да си музата за новият ми албумммHelios. написа:
(-.-) Искам залези и изгреви. Зелени са ми само ябълките, не искам пари.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:56 pm
Сваляш ми гаджетоArachne написа:И защо? На Вас какво Ви направих?apollo. написа:How can i make it clear - i don't like youArachne написа:
А можете просто да сте мил с мен и сами ще се махнат. Ама ... винаги да е насилието.
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Съб Юли 13, 2019 5:56 pm
За това, не мога да потвърдя. С кафето сме си малко неприятели, но щом това искате. Кафе и един сервиз, че не може да се сервира във всичко.Helios. написа:Гледам, че сте от Истанбул, чувал съм, че турското кафе е много хубаво.Arachne написа:
А какво искате за подарък? Защото са ме учили да не идваш с празни ръце в чужда къща.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:57 pm
(О//_//О) каква отдаденост само.apollo. написа:Ще ти окося ливадата гол до кръста, за да знаеш, че съю сериозенHelios. написа:
Така вече съм съгласен.
- Arachneδημιούργημα
Не го! Просто съм дружелюбна!apollo. написа:Сваляш ми гаджетоArachne написа:
И защо? На Вас какво Ви направих?
- Helios.θεός
За сервиза съм съгласен, пък щом кафето не ви е поносимо, може и чайче.Arachne написа:За това, не мога да потвърдя. С кафето сме си малко неприятели, но щом това искате. Кафе и един сервиз, че не може да се сервира във всичко.Helios. написа:
Гледам, че сте от Истанбул, чувал съм, че турското кафе е много хубаво.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 5:58 pm
Вижте сега. Правим така. Аз от любезност ще се правя, че пия каквото и да е и всички ще са доволни.Helios. написа:За сервиза съм съгласен, пък щом кафето не вие е поносимо, може и чайче.Arachne написа:
За това, не мога да потвърдя. С кафето сме си малко неприятели, но щом това искате. Кафе и един сервиз, че не може да се сервира във всичко.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 5:59 pm
Е, не може така. Поне едно сокче?Arachne написа:Вижте сега. Правим така. Аз от любезност ще се правя, че пия каквото и да е и всички ще са доволни.Helios. написа:
За сервиза съм съгласен, пък щом кафето не вие е поносимо, може и чайче.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 6:00 pm
Ако има захар и това не става. Всякакви пристрастяващи съединения са фатални. /Аз сигурно съм единствения герой със слабост, която се съдържа в почти всичко /.Helios. написа:Е, не може така. Поне едно сокче?Arachne написа:
Вижте сега. Правим така. Аз от любезност ще се правя, че пия каквото и да е и всички ще са доволни.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:02 pm
Ами, на вода ще я карате в такъв случай.Arachne написа:Ако има захар и това не става. Всякакви пристрастяващи съединения са фатални. /Аз сигурно съм единствения герой със слабост, която се съдържа в почти всичко /.Helios. написа:
Е, не може така. Поне едно сокче?
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 6:02 pm
Идеално. А и аз идвам да ме учите да бера ябълки, че само на чекръка не върви да стоя.Helios. написа:Ами, на вода ще я карате в такъв случай.Arachne написа:
Ако има захар и това не става. Всякакви пристрастяващи съединения са фатални. /Аз сигурно съм единствения герой със слабост, която се съдържа в почти всичко /.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:03 pm
И дръвчетата ще подкастря, аз съм добро гаджеHelios. написа:(О//_//О) каква отдаденост само.apollo. написа:Ще ти окося ливадата гол до кръста, за да знаеш, че съю сериозенHelios. написа:
Така вече съм съгласен.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:06 pm
@Арахна: убеден съм, че ще ви хареса да се занимавате с плодове.
@Аполон: знам каква ти е целта, make the strong bond so I cannot live without you, lil' devil.
@Аполон: знам каква ти е целта, make the strong bond so I cannot live without you, lil' devil.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:07 pm
Helios. написа:@Арахна: убеден съм, че ще ви хареса да се занимавате с плодове.
But I wont be able to live without you too
I will have to take you on tour with me
Each night - different city
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:08 pm
Awww <3 Ама кой ще ми гледа градината?apollo. написа:Helios. написа:@Арахна: убеден съм, че ще ви хареса да се занимавате с плодове.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 6:09 pm
Предполагам. Засега опита ми е с цветя и щом не са мъртви, че дори дамските сърца са щастливи, всичко е точно. Но с плодовете, не съм пробвала още.Helios. написа:@Арахна: убеден съм, че ще ви хареса да се занимавате с плодове.
А колкото до Аполон. Искате ли да ви направя две червени нишки? Според вярванията, когато двама влюбени ги носят те ще са вечно свързани.
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:13 pm
Аз вярвам, че ще се справите! Защо не, тъкмо да го умилостивиш малко, че е яхнал метлата.Arachne написа:Предполагам. Засега опита ми е с цветя и щом не са мъртви, че дори дамските сърца са щастливи, всичко е точно. Но с плодовете, не съм пробвала още.Helios. написа:@Арахна: убеден съм, че ще ви хареса да се занимавате с плодове.
А колкото до Аполон. Искате ли да ви направя две червени нишки? Според вярванията, когато двама влюбени ги носят те ще са вечно свързани.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 6:14 pm
Безпрецедентно при това. Хората не разбират какво значи да си дружелюбен и да сваляш друг. А и не бих наказала никой да е до такова създание като мен самата. Това вече е твърде жестоко, дори за мен.Helios. написа:Аз вярвам, че ще се справите! Защо не, тъкмо да го умилостивиш малко, че е яхнал метлата.Arachne написа:
Предполагам. Засега опита ми е с цветя и щом не са мъртви, че дори дамските сърца са щастливи, всичко е точно. Но с плодовете, не съм пробвала още.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:14 pm
Helios. написа:Awww <3 Ама кой ще ми гледа градината?apollo. написа:Helios. написа:@Арахна: убеден съм, че ще ви хареса да се занимавате с плодове.
Паяците
- Helios.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:15 pm
О, с такава ефирна красота, се съмнявам дълго да останете сама. Ще се намери някой, който да си проправи път към сърцето Ви.Arachne написа:Безпрецедентно при това. Хората не разбират какво значи да си дружелюбен и да сваляш друг. А и не бих наказала никой да е до такова създание като мен самата. Това вече е твърде жестоко, дори за мен.Helios. написа:
Аз вярвам, че ще се справите! Защо не, тъкмо да го умилостивиш малко, че е яхнал метлата.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:16 pm
Ами ревнувам пък.Helios. написа:Аз вярвам, че ще се справите! Защо не, тъкмо да го умилостивиш малко, че е яхнал метлата.Arachne написа:Предполагам. Засега опита ми е с цветя и щом не са мъртви, че дори дамските сърца са щастливи, всичко е точно. Но с плодовете, не съм пробвала още.Helios. написа:@Арахна: убеден съм, че ще ви хареса да се занимавате с плодове.
I was always the Olympus' pretty boy, now I want something real
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 6:17 pm
Въпросът, не е дали той ще успее. А дали ще му хареса това, което съм. Все пак ... лъжите, който Атина е разказвала с векове са си оставили своя отпечатък.Helios. написа:О, с такава ефирна красота, се съмнявам дълго да останете сама. Ще се намери някой, който да си проправи път към сърцето Ви.Arachne написа:
Безпрецедентно при това. Хората не разбират какво значи да си дружелюбен и да сваляш друг. А и не бих наказала никой да е до такова създание като мен самата. Това вече е твърде жестоко, дори за мен.
- Arachneδημιούργημα
Съб Юли 13, 2019 6:19 pm
Слушай сега много внимателно. Не ти искам гаджето за нещо повече от приятелство. И защо сега ревнуваш, а? Ти си един от най-прекрасните богове на Олимп, дръж се като такъв, да ти се не види.apollo. написа:Ами ревнувам пък.
- apollo.θεός
Съб Юли 13, 2019 6:24 pm
I am spoiled pop star, and I will act like it until Helios fixes me with his loveArachne написа:Слушай сега много внимателно. Не ти искам гаджето за нещо повече от приятелство. И защо сега ревнуваш, а? Ти си един от най-прекрасните богове на Олимп, дръж се като такъв, да ти се не види.apollo. написа:Ами ревнувам пък.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите