》》》 I said, I like it like that... SPAM vol.5
+16
-merwood.
The Sultan.
Arachne
the padishah
the poisonmaker.
.persephone
him.
The Titan
Key
Ananse.
Helios.
apollo.
Teagan A.
Alisha.
tracy ⋑
◥ hádēs
20 posters
- Jack of All Tradesελοτ
- Брой мнения : 73
Re: 》》》 I said, I like it like that... SPAM vol.5
Сря Авг 07, 2019 8:58 pm
ами нищо особено, гърло нещо
- Teagan A.δημιούργημα
- Брой мнения : 231
Сря Авг 07, 2019 9:00 pm
- tracy ⋑ελοτ
- Брой мнения : 414
Сря Авг 07, 2019 9:01 pm
Oo, ела да ти направя едно хуубаво чайче!
Сря Авг 07, 2019 9:02 pm
Къде се загуби!!!!!????????Teagan A. написа:
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:03 pm
И аз не знам. Разпиля ми се живота, ей! ;дд Ама до неделя ще го събера в едно бурканче и се завръщам с пълна сила!◥ hádēs написа:Къде се загуби!!!!!????????Teagan A. написа:
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Сря Авг 07, 2019 9:04 pm
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:05 pm
Защо се биеш?Arachne написа:
Сря Авг 07, 2019 9:05 pm
Всичко наред ли е????????????Teagan A. написа:И аз не знам. Разпиля ми се живота, ей! ;дд Ама до неделя ще го събера в едно бурканче и се завръщам с пълна сила!◥ hádēs написа:Къде се загуби!!!!!????????Teagan A. написа:
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:06 pm
tracy ⋑ написа:Oo, ела да ти направя едно хуубаво чайче!
- Arachneδημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:06 pm
Това е чукчето на Съдбата.tracy ⋑ написа:Защо се биеш?Arachne написа:
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:07 pm
Горе-долу, не се чувствам ок напоследък заради едни драми покрай един много близък приятел и ми е тъжно и кофти. Ама утре отивам да се видя с родата за малко и се надявам да ми мине, че от другата седмица пускам рп-тата.◥ hádēs написа:Всичко наред ли е????????????Teagan A. написа:
И аз не знам. Разпиля ми се живота, ей! ;дд Ама до неделя ще го събера в едно бурканче и се завръщам с пълна сила!
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:08 pm
А той къде е?Arachne написа:Това е чукчето на Съдбата.tracy ⋑ написа:
Защо се биеш?
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:09 pm
Какви прегръдки само..Jack of All Trades написа:tracy ⋑ написа:Oo, ела да ти направя едно хуубаво чайче!
- Arachneδημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:09 pm
Чакай, сега ще го викна, че днес бяхме заедно на урок по управление на ветроходни съдове, ама неговата лодка я отнесе вятъра.Teagan A. написа:А той къде е?Arachne написа:
Това е чукчето на Съдбата.
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:10 pm
Въййй. Викаш хубаво да ни го начукашшшArachne написа:Това е чукчето на Съдбата.tracy ⋑ написа:
Защо се биеш?
- Teagan A.δημιούργημα
Хич да не се готви да отплава. Още ми дължи среща!Arachne написа:Чакай, сега ще го викна, че днес бяхме заедно на урок по управление на ветроходни съдове, ама неговата лодка я отнесе вятъра.Teagan A. написа:
А той къде е?
О, съжалявам да го чуя.Teagan A. написа:Горе-долу, не се чувствам ок напоследък заради едни драми покрай един много близък приятел и ми е тъжно и кофти. Ама утре отивам да се видя с родата за малко и се надявам да ми мине, че от другата седмица пускам рп-тата.◥ hádēs написа:Всичко наред ли е????????????Teagan A. написа:
И аз не знам. Разпиля ми се живота, ей! ;дд Ама до неделя ще го събера в едно бурканче и се завръщам с пълна сила!
Дано всичко се оправи скоро.
- Ethan M.δημιούργημα
- Брой мнения : 61
Сря Авг 07, 2019 9:11 pm
Какво ти отплаване .... мислех да се нагнездя на подводницата Наутилус и заедно с паяка да търсим огромната акула.Teagan A. написа:Хич да не се готви да отплава. Още ми дължи среща!Arachne написа:
Чакай, сега ще го викна, че днес бяхме заедно на урок по управление на ветроходни съдове, ама неговата лодка я отнесе вятъра.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:12 pm
То пък щото не сте си го начукали сами вече ..tracy ⋑ написа:Въййй. Викаш хубаво да ни го начукашшшArachne написа:
Това е чукчето на Съдбата.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:12 pm
Надявам се! Реално аз не съм замесена, ама съпреживявам емоцията с него и се сдухах и аз. Просто искам да се махна от Пл за малко, че ми е едно никакво ;д◥ hádēs написа:О, съжалявам да го чуя.Teagan A. написа:
Горе-долу, не се чувствам ок напоследък заради едни драми покрай един много близък приятел и ми е тъжно и кофти. Ама утре отивам да се видя с родата за малко и се надявам да ми мине, че от другата седмица пускам рп-тата.
Иначе се готви, ще бъдеш принуден да пиеш чай с мен и да обсъждаш семейните си проблеми (пък аз после ще го използвам в моя полза).
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:13 pm
Баси, всичко вълнуващо без нас го правиш! Ми ок, пък!Ethan M. написа:Какво ти отплаване .... мислех да се нагнездя на подводницата Наутилус и заедно с паяка да търсим огромната акула.Teagan A. написа:
Хич да не се готви да отплава. Още ми дължи среща!
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:15 pm
А не. Голямата акула не е интересна, тя е просто нещо, на което искам да взема зъб, че да си направя нов уред за писане на съдбите.Teagan A. написа:Баси, всичко вълнуващо без нас го правиш! Ми ок, пък!Ethan M. написа:
Какво ти отплаване .... мислех да се нагнездя на подводницата Наутилус и заедно с паяка да търсим огромната акула.
А с теб ще тръгнем на пътешествие отвъд планини, отвъд вулкани, отвъд териториите, които така добре познаваме сред непознати и безмерни земи в търсене на джинове и летящи килимчета и пещери пълни със злато. Не искаш ли?
Сря Авг 07, 2019 9:15 pm
Да, разбирам те. Имаш нужда от промяна на мястото. Ела ми на гостииии!Teagan A. написа:Надявам се! Реално аз не съм замесена, ама съпреживявам емоцията с него и се сдухах и аз. Просто искам да се махна от Пл за малко, че ми е едно никакво ;д◥ hádēs написа:О, съжалявам да го чуя.Teagan A. написа:
Горе-долу, не се чувствам ок напоследък заради едни драми покрай един много близък приятел и ми е тъжно и кофти. Ама утре отивам да се видя с родата за малко и се надявам да ми мине, че от другата седмица пускам рп-тата.
Иначе се готви, ще бъдеш принуден да пиеш чай с мен и да обсъждаш семейните си проблеми (пък аз после ще го използвам в моя полза).
Въй, пак започна да ме използваш за сексуални цели...
- Jack of All Tradesελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:16 pm
въй, бургас ли е това?
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:18 pm
Ще дойда накрая! Писна ми едно и също ;дд◥ hádēs написа:Да, разбирам те. Имаш нужда от промяна на мястото. Ела ми на гостииии!Teagan A. написа:
Надявам се! Реално аз не съм замесена, ама съпреживявам емоцията с него и се сдухах и аз. Просто искам да се махна от Пл за малко, че ми е едно никакво ;д
Въй, пак започна да ме използваш за сексуални цели...
Ама разбира се. Не се прави, че няма да ти хареса!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите