》》》 I said, I like it like that... SPAM vol.5
+16
-merwood.
The Sultan.
Arachne
the padishah
the poisonmaker.
.persephone
him.
The Titan
Key
Ananse.
Helios.
apollo.
Teagan A.
Alisha.
tracy ⋑
◥ hádēs
20 posters
- tracy ⋑ελοτ
- Брой мнения : 414
Re: 》》》 I said, I like it like that... SPAM vol.5
Сря Авг 07, 2019 9:18 pm
това е селски акцентJack of All Trades написа:въй, бургас ли е това?
- Teagan A.δημιούργημα
- Брой мнения : 231
Сря Авг 07, 2019 9:19 pm
Хмм, винаги съм се чудела какво е да живееш в лампа, така че ме нави. Стягай багажа, тръгваме на път!Ethan M. написа:А не. Голямата акула не е интересна, тя е просто нещо, на което искам да взема зъб, че да си направя нов уред за писане на съдбите.Teagan A. написа:
Баси, всичко вълнуващо без нас го правиш! Ми ок, пък!
А с теб ще тръгнем на пътешествие отвъд планини, отвъд вулкани, отвъд териториите, които така добре познаваме сред непознати и безмерни земи в търсене на джинове и летящи килимчета и пещери пълни със злато. Не искаш ли?
Сря Авг 07, 2019 9:19 pm
Имаш официална покана. Аз ще идвам септ на Пловдив, може да пием кафеееееTeagan A. написа:Ще дойда накрая! Писна ми едно и също ;дд◥ hádēs написа:Да, разбирам те. Имаш нужда от промяна на мястото. Ела ми на гостииии!Teagan A. написа:
Надявам се! Реално аз не съм замесена, ама съпреживявам емоцията с него и се сдухах и аз. Просто искам да се махна от Пл за малко, че ми е едно никакво ;д
Иначе се готви, ще бъдеш принуден да пиеш чай с мен и да обсъждаш семейните си проблеми (пък аз после ще го използвам в моя полза).
Въй, пак започна да ме използваш за сексуални цели...
Ама разбира се. Не се прави, че няма да ти хареса!
Ще се правя, мое право е!
- Ethan M.δημιούργημα
- Брой мнения : 61
Сря Авг 07, 2019 9:21 pm
А аз какво е да имаш за домашен любимец летящ килим. Та виж, и двамата ще получил каквото искаме. Чух също, че в тия пещери може да намерим и "Свевиждащото огледало", та туко виж го използвала да наблюдаваш Хадесчо тайно.Teagan A. написа:Хмм, винаги съм се чудела какво е да живееш в лампа, така че ме нави. Стягай багажа, тръгваме на път!Ethan M. написа:
А не. Голямата акула не е интересна, тя е просто нещо, на което искам да взема зъб, че да си направя нов уред за писане на съдбите.
А с теб ще тръгнем на пътешествие отвъд планини, отвъд вулкани, отвъд териториите, които така добре познаваме сред непознати и безмерни земи в търсене на джинове и летящи килимчета и пещери пълни със злато. Не искаш ли?
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:21 pm
И аз септември ще си идвам, че трябва да диря работа. Пиши задължително!◥ hádēs написа:Имаш официална покана. Аз ще идвам септ на Пловдив, може да пием кафеееееTeagan A. написа:
Ще дойда накрая! Писна ми едно и също ;дд
Ама, че си примадона! Дано в леглото си по-див.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:22 pm
Паля мустанга и пристигам! Това огледало ще си го сложа в спалнята за лична употреба.Ethan M. написа:А аз какво е да имаш за домашен любимец летящ килим. Та виж, и двамата ще получил каквото искаме. Чух също, че в тия пещери може да намерим и "Свевиждащото огледало", та туко виж го използвала да наблюдаваш Хадесчо тайно.Teagan A. написа:
Хмм, винаги съм се чудела какво е да живееш в лампа, така че ме нави. Стягай багажа, тръгваме на път!
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:24 pm
Ти пък, бъде креативна. Счупи го на няколко парчета. И за банята трябва едно!Teagan A. написа:Паля мустанга и пристигам! Това огледало ще си го сложа в спалнята за лична употреба.Ethan M. написа:
А аз какво е да имаш за домашен любимец летящ килим. Та виж, и двамата ще получил каквото искаме. Чух също, че в тия пещери може да намерим и "Свевиждащото огледало", та туко виж го използвала да наблюдаваш Хадесчо тайно.
Трябва и аз да си намеря някоя, какъвто ти е Хадесчо на теб, ама ще я подлудя.
Сря Авг 07, 2019 9:25 pm
Около 7ми септ ще е. На 8ми отивам на ХисаряTeagan A. написа:И аз септември ще си идвам, че трябва да диря работа. Пиши задължително!◥ hádēs написа:Имаш официална покана. Аз ще идвам септ на Пловдив, може да пием кафеееееTeagan A. написа:
Ще дойда накрая! Писна ми едно и също ;дд
Много съм добър в мисионерската
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:25 pm
Не е на хубаво като се счупи.Ethan M. написа:Ти пък, бъде креативна. Счупи го на няколко парчета. И за банята трябва едно!Teagan A. написа:
Паля мустанга и пристигам! Това огледало ще си го сложа в спалнята за лична употреба.
Виж, ако бяхме като Зевс и останалите, щяхме да се погнем един друг, ама ни сме една идея по-обсесивни и ненормални, така че трябва да имаме кого да тормозим, освен семейството.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:27 pm
Аз още в началото на месеца се прибирам, така че тук ще съм.◥ hádēs написа:Около 7ми септ ще е. На 8ми отивам на ХисаряTeagan A. написа:
И аз септември ще си идвам, че трябва да диря работа. Пиши задължително!
Хихи, аз пък нарочно ще ви възкача. Да се почувствате доминиран, отново.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:29 pm
Нали не вярваш в онези фантасмагории за седемте години лош късмет? Това го измислих преди векове, та смъртните да си подписват смъртната присъда по-бързо с притеснение и параноя. Тате беше толкова горд, че ако имах тяло тогава щеше да ме прегърне.Teagan A. написа:Не е на хубаво като се счупи.Ethan M. написа:
Ти пък, бъде креативна. Счупи го на няколко парчета. И за банята трябва едно!
Виж, ако бяхме като Зевс и останалите, щяхме да се погнем един друг, ама ни сме една идея по-обсесивни и ненормални, така че трябва да имаме кого да тормозим, освен семейството.
И да, права си. Ние сме по-мръднали, ама виж, сестрата "Надежда" е друга история. Вие си играйте на семейство, но нея ако има как да я затворя в кутията на Пандора като Зевс ще го направя. Нея я харесвам само за себе си, имам нуждата да гледам как и последния ѝ лъч надежда ще вземе да изгасне и да се гътне без време.
Сря Авг 07, 2019 9:29 pm
Чудесно! Ще се видим!Teagan A. написа:Аз още в началото на месеца се прибирам, така че тук ще съм.◥ hádēs написа:Около 7ми септ ще е. На 8ми отивам на ХисаряTeagan A. написа:
И аз септември ще си идвам, че трябва да диря работа. Пиши задължително!
О, ама внимавай с ишиаса ми. Ще ме повредиш!
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:33 pm
Супер!◥ hádēs написа:Чудесно! Ще се видим!Teagan A. написа:
Аз още в началото на месеца се прибирам, така че тук ще съм.
Е, ще бъда нежна и внимателна като с девственик.
- Teagan A.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:34 pm
Леле, леле... С Клото ще си допаднат. Тя също е с положителен възглед над живота, което ми напомня, че трябва да я пусна.Ethan M. написа:Нали не вярваш в онези фантасмагории за седемте години лош късмет? Това го измислих преди векове, та смъртните да си подписват смъртната присъда по-бързо с притеснение и параноя. Тате беше толкова горд, че ако имах тяло тогава щеше да ме прегърне.Teagan A. написа:
Не е на хубаво като се счупи.
И да, права си. Ние сме по-мръднали, ама виж, сестрата "Надежда" е друга история. Вие си играйте на семейство, но нея ако има как да я затворя в кутията на Пандора като Зевс ще го направя. Нея я харесвам само за себе си, имам нуждата да гледам как и последния ѝ лъч надежда ще вземе да изгасне и да се гътне без време.
Сря Авг 07, 2019 9:35 pm
Teagan A. написа:Супер!◥ hádēs написа:Чудесно! Ще се видим!Teagan A. написа:
Аз още в началото на месеца се прибирам, така че тук ще съм.
Даже повече, все едно си с някой от старческия дом!
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:36 pm
Повечето ни роднини ще си паснат с нея, просто не им давам да ви доближават, че ще вземат да ви повредят. Освен Танатос и Хипнос, то тия са толкова бити карти, че няма на къде.Teagan A. написа:Леле, леле... С Клото ще си допаднат. Тя също е с положителен възглед над живота, което ми напомня, че трябва да я пусна.
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:37 pm
Съжалявам, че се намесвам ... но ... старчетата не са за подценяване. То с тях шега не трябва, защото живеят като за последно.◥ hádēs написа:Teagan A. написа:
Супер!
Сря Авг 07, 2019 9:40 pm
и аз тей.. живея за последно, преди персефона да ми види сметкатаEthan M. написа:Съжалявам, че се намесвам ... но ... старчетата не са за подценяване. То с тях шега не трябва, защото живеят като за последно.◥ hádēs написа:Teagan A. написа:
Супер!
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:42 pm
Прокрадвам се в спама....
- Ethan M.δημιούργημα
А тъй и да знаеш, това е тайна от кухнята, ще те заболи малко ама няма да те убие. Бях в добро настроение като писах историята ти, особено след вишновката от Кронос и жалкия му опит за подкуп.◥ hádēs написа:и аз тей.. живея за последно, преди персефона да ми види сметкатаEthan M. написа:
Съжалявам, че се намесвам ... но ... старчетата не са за подценяване. То с тях шега не трябва, защото живеят като за последно.
- Ethan M.δημιούργημα
Наметни се, че ще настинеш.tracy ⋑ написа:
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:51 pm
такава ми е униформатаEthan M. написа:Наметни се, че ще настинеш.tracy ⋑ написа:
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:53 pm
Кощунство! Униформите трябва да са покриващи тялото, че иначе как ще се работи когато трепериш от студ ..tracy ⋑ написа:такава ми е униформатаEthan M. написа:
Наметни се, че ще настинеш.
- tracy ⋑ελοτ
Сря Авг 07, 2019 9:54 pm
Звучите малко..патриархално.Ethan M. написа:Кощунство! Униформите трябва да са покриващи тялото, че иначе как ще се работи когато трепериш от студ ..tracy ⋑ написа:
такава ми е униформата
- Ethan M.δημιούργημα
Сря Авг 07, 2019 9:58 pm
Фен на кардинал Каликст III съм, агитирал е за вечно патриархално общество.tracy ⋑ написа:Звучите малко..патриархално.Ethan M. написа:
Кощунство! Униформите трябва да са покриващи тялото, че иначе как ще се работи когато трепериш от студ ..
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите