₪ swimming through the void - SPAM vol.6
+12
Cerberus
Jack of All Trades
eros.
apollo.
Helios.
Alisha.
Teagan A.
-merwood.
celeste;
Arachne
tracy ⋑
◥ hádēs
16 posters
- eros.θεός
- Брой мнения : 111
Re: ₪ swimming through the void - SPAM vol.6
Нед Авг 11, 2019 5:43 pm
Бартер: опиум срещу сладко от ябълкиHelios. написа:Хмм,в такъв случай ще разчитам на благородната ви професия, ако се нуждая от рецепта за опиум.eros. написа:
)
Любовните стрели, сега-засега, остават артефакт само на миналото... Мога само да бия инжекция
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Нед Авг 11, 2019 5:43 pm
Винаги има какво да се подроби. А и надали ще можеше да ми повлияете отрицателно. Особено когато смятам, че любовта е самоубийствено чувство, породено от слабост и симпатии, а страничните ефекти са като на болен от рак.eros. написа:А, така ли... Ако желаете, елате, не знам на какво точно ще успея да ви науча, но сте добре дошли!Arachne написа:
Извинявам се за намесата, но ми казаха, че трябва да дойда при Вас, за да се науча какво точно е любов. Едно дърво ми го заяви.
- Helios.θεός
- Брой мнения : 142
Нед Авг 11, 2019 5:47 pm
@Arachne: Да! Едно куче тотално ви разказа играта. Хмм, щом ревнува, значи не сте му безразлична.
@Apollo.: Ако помня добре, старата съседка никак не беше дружелюбна с Вас, пък тя гледа най-хубавите домати. Ще трябва да се потрудите и стегнатото Ви дупе не ще помогне този път.
@eros.: Току-що сключихте най-успешната си сделка. Уверявам Ви, че няма да съжалите.
@Apollo.: Ако помня добре, старата съседка никак не беше дружелюбна с Вас, пък тя гледа най-хубавите домати. Ще трябва да се потрудите и стегнатото Ви дупе не ще помогне този път.
@eros.: Току-що сключихте най-успешната си сделка. Уверявам Ви, че няма да съжалите.
- apollo.θεός
- Брой мнения : 251
Нед Авг 11, 2019 5:48 pm
Има и други дето отглеждат.. Пък и бодигардът ми е с мен. Ще пратя негоHelios. написа:@Arachne: Да! Едно куче тотално ви разказа играта. Хмм, щом ревнува, значи не сте му безразлична.
- eros.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:48 pm
В момента съм склонен да се съглася с вас, донякъде... Но колкото е самоубийствено, толкова е и красиво. И щастието, което може да донесе, не се сравнява с нищо друго...Arachne написа:Винаги има какво да се подроби. А и надали ще можеше да ми повлияете отрицателно. Особено когато смятам, че любовта е самоубийствено чувство, породено от слабост и симпатии, а страничните ефекти са като на болен от рак.eros. написа:
А, така ли... Ако желаете, елате, не знам на какво точно ще успея да ви науча, но сте добре дошли!
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 5:50 pm
Куче, което е има няма пет килограма. Да видите какво правят пеперудите или светулките. И причината да си харесвам Тартар беше, че там чудовищата не изглеждаха миловидни.Helios. написа:@Arachne: Да! Едно куче тотално ви разказа играта. Хмм, щом ревнува, значи не сте му безразлична.
Иначе на Вас вредителя ще Ви бъде ли безразличен ако е в къщата Ви? Защото вярвам, че той ме вижда като такова. Един вредител, който му принадлежи / и тук да си спомним как всички божествени създания имат малко или много маникално чувство за притежание./.
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:50 pm
Ама, че сте глезльо. Дори Дюма силови мишки сам от време на време.apollo. написа:Има и други дето отглеждат.. Пък и бодигардът ми е с мен. Ще пратя негоHelios. написа:@Arachne: Да! Едно куче тотално ви разказа играта. Хмм, щом ревнува, значи не сте му безразлична.
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 5:52 pm
Ами .. не знам. Има едно вярване, че най-смъртоносната емоция е онази, която ни кара да се чувстваме добре, щастливи и дори радостни, докато не ни види сметката. По същия начин действат и токсините.eros. написа:В момента съм склонен да се съглася с вас, донякъде... Но колкото е самоубийствено, толкова е и красиво. И щастието, което може да донесе, не се сравнява с нищо друго...Arachne написа:
Винаги има какво да се подроби. А и надали ще можеше да ми повлияете отрицателно. Особено когато смятам, че любовта е самоубийствено чувство, породено от слабост и симпатии, а страничните ефекти са като на болен от рак.
- eros.θεός
О, нима? Добре тогава...Helios. написа:
- apollo.θεός
Поне котаракът ти ме харесва, лмао!Helios. написа:Ама, че сте глезльо. Дори Дюма силови мишки сам от време на време.apollo. написа:Има и други дето отглеждат.. Пък и бодигардът ми е с мен. Ще пратя негоHelios. написа:@Arachne: Да! Едно куче тотално ви разказа играта. Хмм, щом ревнува, значи не сте му безразлична.
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:56 pm
Той харесва само онова, което му осигурява храна, не се ласкайте много. Дори съм сигурен, че ако мине ден без да го нагостя, ще ме замени за някой възрастен съсед.apollo. написа:Поне котаракът ти ме харесва, лмао!Helios. написа:
Ама, че сте глезльо. Дори Дюма силови мишки сам от време на време.
- Jack of All Tradesελοτ
- Брой мнения : 73
Нед Авг 11, 2019 5:58 pm
Хей, хей.
- apollo.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:58 pm
I WIN! TAKE IT AS A MAN!Helios. написа:Той харесва само онова, което му осигурява храна, не се ласкайте много. Дори съм сигурен, че ако мине ден без да го нагостя, ще ме замени за някой възрастен съсед.apollo. написа:Поне котаракът ти ме харесва, лмао!Helios. написа:
Ама, че сте глезльо. Дори Дюма силови мишки сам от време на време.
also you can take something else of mine as a man.
- eros.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:59 pm
Все нещо ни вижда сметката, рано или късно. Защо не се порадваме на хубавите неща преди това?Arachne написа:Ами .. не знам. Има едно вярване, че най-смъртоносната емоция е онази, която ни кара да се чувстваме добре, щастливи и дори радостни, докато не ни види сметката. По същия начин действат и токсините.eros. написа:
В момента съм склонен да се съглася с вас, донякъде... Но колкото е самоубийствено, толкова е и красиво. И щастието, което може да донесе, не се сравнява с нищо друго...
Става ми тъжно, като се замисля какво трябва да ви се е случило, за да мислите по този начин...
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 6:00 pm
Здравейте.Jack of All Trades написа:Хей, хей.
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 6:01 pm
Абсолютно нищо. За хилядите години дните ми се повтаряха в едно колело. Затова не вярвам в нищо повече от онова, което там се случваше.eros. написа:Все нещо ни вижда сметката, рано или късно. Защо не се порадваме на хубавите неща преди това?Arachne написа:
Ами .. не знам. Има едно вярване, че най-смъртоносната емоция е онази, която ни кара да се чувстваме добре, щастливи и дори радостни, докато не ни види сметката. По същия начин действат и токсините.
Става ми тъжно, като се замисля какво трябва да ви се е случило, за да мислите по този начин...
- Jack of All Tradesελοτ
- Брой мнения : 73
Нед Авг 11, 2019 6:02 pm
Богиньо.Arachne написа:Здравейте.Jack of All Trades написа:Хей, хей.
- apollo.θεός
Нед Авг 11, 2019 6:02 pm
Jack of All Trades написа:Хей, хей.
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 6:03 pm
*задави се с въздух при това изказване*Jack of All Trades написа:Богиньо.Arachne написа:
Здравейте.
Бъркате ме с някоя друга. Чак толкова високо в йерархията не съм.
- -merwood.δημιούργημα
- Брой мнения : 100
Нед Авг 11, 2019 6:04 pm
- eros.θεός
Нед Авг 11, 2019 6:08 pm
О, ще трябва да намеря начин да помогна за разнообразието в дните ви тогава...Arachne написа:Абсолютно нищо. За хилядите години дните ми се повтаряха в едно колело. Затова не вярвам в нищо повече от онова, което там се случваше.eros. написа:
Все нещо ни вижда сметката, рано или късно. Защо не се порадваме на хубавите неща преди това?
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 6:09 pm
Като ме учите да бия инжекции?eros. написа:О, ще трябва да намеря начин да помогна за разнообразието в дните ви тогава...
- -merwood.δημιούργημα
- Брой мнения : 100
Нед Авг 11, 2019 6:27 pm
като дойдох и всички си заминаха
- eros.θεός
Нед Авг 11, 2019 6:27 pm
Ако желаете, може и на това да ви науча както повелите.Arachne написа:Като ме учите да бия инжекции?eros. написа:О, ще трябва да намеря начин да помогна за разнообразието в дните ви тогава...
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 6:30 pm
Като цяло, стига в обучението да се спазват двата метра разстояние всичко ще е наред / паяците сме крайно чувствителни създания и разчита повече на допир, отколкото на очите си, та сметнете какво е да си в човешко тяло с такъв набор от сетива /.eros. написа:Ако желаете, може и на това да ви науча както повелите.
Дръвченце малко, не се коси.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите