₪ swimming through the void - SPAM vol.6
+12
Cerberus
Jack of All Trades
eros.
apollo.
Helios.
Alisha.
Teagan A.
-merwood.
celeste;
Arachne
tracy ⋑
◥ hádēs
16 posters
- Helios.θεός
- Брой мнения : 142
Re: ₪ swimming through the void - SPAM vol.6
Нед Авг 11, 2019 5:18 pm
Притеснение ли? Аз въобще не съм притеснен.Arachne написа:Не, няма нужда. Ще се оправя. Нищо, което някоя вана с етерични масла да не оправи.Helios. написа:
Така да се чува. Да, понякога слънцето е коварно. Да ви предложа намазване с кисело мляко? Чувам, че помага.
И ще Ви оставя. Извинявам се за притеснението.
- apollo.θεός
- Брой мнения : 251
много хубаво профилче имаш!Helios. написа:Аполоне мой! <3apollo. написа: СЛЪНЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
- eros.θεός
- Брой мнения : 111
Здравейте, о, СлънчевиHelios. написа:
- Arachneδημιούργημα
- Брой мнения : 918
Нед Авг 11, 2019 5:19 pm
Но аз съм и усещам, че не съм приятна на тийн певеца.Helios. написа:Притеснение ли? Аз въобще не съм притеснен.Arachne написа:
Не, няма нужда. Ще се оправя. Нищо, което някоя вана с етерични масла да не оправи.
И ще Ви оставя. Извинявам се за притеснението.
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:20 pm
Я, кого виждат очите ми!eros. написа:Здравейте, о, СлънчевиHelios. написа:
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:21 pm
Снощи в 1 през нощта се реновирах.apollo. написа:много хубаво профилче имаш!Helios. написа:
Аполоне мой! <3
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:22 pm
Ех, какви са тези драми сега? Дори на аватара ми пише don't be dramatic.Arachne написа:Но аз съм и усещам, че не съм приятна на тийн певеца.Helios. написа:
Притеснение ли? Аз въобще не съм притеснен.
- apollo.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:22 pm
неустоим си!Helios. написа:Снощи в 1 през нощта се реновирах.apollo. написа:много хубаво профилче имаш!Helios. написа:
Аполоне мой! <3
- apollo.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:23 pm
i will be effin dramatic, be sure of that!Helios. написа:Ех, какви са тези драми сега? Дори на аватара ми пише don't be dramatic.Arachne написа:Но аз съм и усещам, че не съм приятна на тийн певеца.Helios. написа:
Притеснение ли? Аз въобще не съм притеснен.
i am literally drama on 2 legs
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 5:24 pm
Опитвам се да не гледам навсякъде другаде, ама не и там. Слаба съм, психически, и на всичкито отгоре страдат от унизително състояние на срам почти винаги когато сте наблизо.Helios. написа:Ех, какви са тези драми сега? Дори на аватара ми пише don't be dramatic.Arachne написа:
Но аз съм и усещам, че не съм приятна на тийн певеца.
- eros.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:24 pm
И кого виждат?Helios. написа:Я, кого виждат очите ми!eros. написа:
Здравейте, о, Слънчеви
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:28 pm
Ама, разбира се!apollo. написа:неустоим си!Helios. написа:
Снощи в 1 през нощта се реновирах.
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:28 pm
Купидончето на форума. Да се пазя ли от стрелите ти, или вече си ме уцелил по поръчка на Аполон (пък може и Арахна да е подшушнала нещо)?eros. написа:И кого виждат?Helios. написа:
Я, кого виждат очите ми!
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:29 pm
Ех, че сте срамежлива! В последния ви пост бяхте доста дръзка, човек не може да разбере какво ви е на ум.Arachne написа:Опитвам се да не гледам навсякъде другаде, ама не и там. Слаба съм, психически, и на всичкито отгоре страдат от унизително състояние на срам почти винаги когато сте наблизо.Helios. написа:
Ех, какви са тези драми сега? Дори на аватара ми пише don't be dramatic.
- apollo.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:29 pm
въй, че си самочувствен, бйеHelios. написа:Ама, разбира се!apollo. написа:неустоим си!Helios. написа:
Снощи в 1 през нощта се реновирах.
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:30 pm
От теб го прихванах!apollo. написа:въй, че си самочувствен, бйеHelios. написа:
Ама, разбира се!
- apollo.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:32 pm
така ли?!Helios. написа:От теб го прихванах!apollo. написа:въй, че си самочувствен, бйеHelios. написа:
Ама, разбира се!
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 5:32 pm
Паяците можеш ли да ги разбереш дали като се приближават до теб ще те ухапят, ще те заобиколят или ще стоят мирно? А и си имам причини, нищо, че вечно ме е срам. /и тук ще благодаря на менторите в Тартар, които ме научиха да крия емоциите и чувствата си далеч от чуждите очи.Helios. написа:Ех, че сте срамежлива! В последния ви пост бяхте доста дръзка, човек не може да разбере какво ви е на ум.Arachne написа:
Опитвам се да не гледам навсякъде другаде, ама не и там. Слаба съм, психически, и на всичкито отгоре страдат от унизително състояние на срам почти винаги когато сте наблизо.
А колкото до купидона. Не бих паднала толкова ниско. А и не вярвам в чувствата, породени от омагьосани стрели!
- eros.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:35 pm
)Helios. написа:Купидончето на форума. Да се пазя ли от стрелите ти, или вече си ме уцелил по поръчка на Аполон (пък може и Арахна да е подшушнала нещо)?eros. написа:
И кого виждат?
Любовните стрели, сега-засега, остават артефакт само на миналото... Мога само да бия инжекция
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:36 pm
@Apollo.: Ами да! Все още имам да си връщам, че ме накара да се изчервя. Ще те пратя на пазара в дъжда да търсиш храна по сатенената си пижама.
@Arachne: Повечето пъти са неподвижни, сякаш ни мислят за тиранозаври... Хм! Бракът с Анансе съвсем Ви е повредил представата за любов. Ела ми пак на гости и със малко сайдер ще ти променя възгледите.
@Arachne: Повечето пъти са неподвижни, сякаш ни мислят за тиранозаври... Хм! Бракът с Анансе съвсем Ви е повредил представата за любов. Ела ми пак на гости и със малко сайдер ще ти променя възгледите.
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 5:37 pm
Извинявам се за намесата, но ми казаха, че трябва да дойда при Вас, за да се науча какво точно е любов. Едно дърво ми го заяви.eros. написа:)Helios. написа:
Купидончето на форума. Да се пазя ли от стрелите ти, или вече си ме уцелил по поръчка на Аполон (пък може и Арахна да е подшушнала нещо)?
Любовните стрели, сега-засега, остават артефакт само на миналото... Мога само да бия инжекция
- Helios.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:38 pm
Хмм,в такъв случай ще разчитам на благородната ви професия, ако се нуждая от рецепта за опиум.eros. написа:)Helios. написа:
Купидончето на форума. Да се пазя ли от стрелите ти, или вече си ме уцелил по поръчка на Аполон (пък може и Арахна да е подшушнала нещо)?
- Arachneδημιούργημα
Нед Авг 11, 2019 5:39 pm
Защото сте! И аз виждам всеки така, защо мислите съм вечно изправена като топола? Че да си придам някакъв вид и да не покажа, че ме притеснява факта, че и малък натиск върху мен може да ме счупи.Helios. написа:@Arachne: Повечето пъти са неподвижни, сякаш ни мислят за тиранозаври... Хм! Бракът с Анансе съвсем Ви е повредил представата за любов. Ела ми пак на гости и със малко сайдер ще ти променя възгледите.
А за Анансе ... това там не е брак, а съжителство. Пък и той много ревнува от Вас.
- eros.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:41 pm
А, така ли... Ако желаете, елате, не знам на какво точно ще успея да ви науча, но сте добре дошли!Arachne написа:Извинявам се за намесата, но ми казаха, че трябва да дойда при Вас, за да се науча какво точно е любов. Едно дърво ми го заяви.eros. написа:
)
- apollo.θεός
Нед Авг 11, 2019 5:42 pm
Аз изглеждам уникално в сатенена пижама, ще ми дадат всичко без париHelios. написа:@Apollo.: Ами да! Все още имам да си връщам, че ме накара да се изчервя. Ще те пратя на пазара в дъжда да търсиш храна по сатенената си пижама.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите